SRS a ieșit, din nou, la rampă. H15 sau Deleanu crede că a dat o nouă lovitură. În emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3 (click pentru a viziona) a fost pus la punct, inclusiv de Radu Tudor, un expert în probleme militare. Castelul de nisip al dlui Sorin Roșca Stănescu s-a prăbușit instantaneu.  În cazul lui  SR Stănescu avem de-a face cu baba surda care nu le aude bine, dar le potrivește. Amestecă informații și ne dă aparența (pentru creduli) că lansează mari dezvăluiri. În realitate sunt fâsieli. Ușor de demontat până și de un învățăcel în chestiuni militare sau servicii secrete. Iar gafa cu UNITA ar trebui să fie cap de listă al manipulărilor de presă. Acum vreo câteva săptămâni citeam în ZIUA, oficiosul dlui Sorin Roșca Stănescu, că ziarul se declară anti-Băsescu. În realitate, ziarul este unul anti oricine e anti Băsescu jucând, de fapt, o tristă comedie. Oricum, ZIUA a schimbat de atât de multe ori tabăra așa încât credibilitatea acum este zero barat.

Sorin Roșca Stănescu nu face decât să-și arunce în aer dezvăluirile. Dar atunci când scrii un adevăr și zece intoxicări vor rămâne întipărite în opinia publică doar greșelile.

Da, Mircea Băsescu a descărcat ilegal muniție în portul Constanța. Conform legilor în vigoare nu avea acest drept. Și această dezvăluire s-a dus.

Da, Mircea Băsescu și-a făcut o firmă de consultanță cu greii din industria armamentului pentru a face bani frumoși, probabil paraîndărat pentru președinte. Sorin Roșca Stănescu a distrus, de fapt, toate aceste dezvăluiri.

Dl. Sorin Roșca Stănescu care se plângea până mai ieri că va fi arestat de Băsescu se pare că a scăpat de pârnaie. Joacă acum voluntar sau nu o piesă pro Băsescu!