In acest articol, veti explora lista celor mai frumosi barbati din lume in 2021. Sunteti gata sa explorati lista suprema? Minunat!

Sa ne aruncam direct in lista.

1. Theo James

Faimosul serial Divergent, Theo James, renumit in principal printre fanii din intreaga lume, datorita fetei sale atractive si a personalitatii sale fermecatoare, si este, de asemenea, unul dintre cei mai frumosi barbati din lume in 2021 . Pe langa faptul ca are o fata fermecatoare si atractiva, el este, de asemenea, un actor, regizor, muzician si producator remarcabil. Revistele de top l-au considerat una dintre cele mai tari vedete masculine din 2020.

In 2010, Theo James si-a inceput calatoria de actorie si a castigat faima internationala prin serii divergente si a castigat o recunoastere suplimentara prin aparitia in filme de succes precum Underworld: Awakening, The Secret Scripture, Underworld: Blood Wars etc.

2. Sebastian Stan

Fizicul sau uimitor de atractiv si aspectul bun au puterea de a atrage fanii femeilor si, de asemenea, multe reviste il considerau unul dintre cei mai tari barbati din lume. Acest frumos actor si-a inceput cariera de actor de la o varsta frageda si a castigat recunoastere internationala pentru rolul sau de ,,Bucky Barnes” in filmele MCU, Captain America: The Winter Soldier, Civil War, seria Avengers, Black Panther etc. Stan vorbeste fluent engleza si romana si a aparut in doua filme, The Martian si Black Swan, care au fost nominalizate la premiul Academiei la categoria Cel mai bun film.

3. Mariano Di Vaio

In calitate de fani, speram ca in curand il vom vedea in revista populara Cel mai sexy om in viata, Mariano Di Vaio este model, designer de moda, celebritate pe internet, antreprenor si actor. Revistele de moda de top l-au votat drept unul dintre cei mai frumosi barbati din lume. Si-a inceput cariera de actorie si de model de la varsta de 18 ani la Londra si intr-un an a castigat o larga recunoastere ca model. Mai tarziu si-a dat seama ca industria modei masculine a fost neexplorata, apoi si-a inceput cariera de blog pentru a-i ajuta pe cei interesati de moda masculina. Are peste 6 milioane de adepti pe Instagram.

4. Noah Mills

Un alt tip frumos din lume, Noah Mills, este un actor si un cunoscut model nascut in Toronto, Ontario, Canada. Si-a inceput cariera ca model in 2001 si a lucrat pentru multe companii de moda de top precum Wilhelmina Models, Gucci, Yves Saint Laurent, Versace si Dolce & Gabbana.

Revistele de moda de top precum Vogue, GQ, FHM, Esquire, Men’s Fitness l-au clasat drept unul dintre cei mai frumosi barbati din lume din toate timpurile.Femeile fan din intreaga lume sunt innebunite dupa personalitatea sa stralucitoare, aspectul atragator, corpul modelului de fitness si ochii de culoare alun. De asemenea, face parte din filme de televiziune si de la Hollywood, cum ar fi Sex in the City 2 (alaturi de Kim Cattrall), Happy New Year, 2 Broke Girls, The Brave etc.

5. Orlando Bloom

Bloom este un actor nascut in Canterbury, Kent, Anglia in 1977, si-a inceput calatoria de actorie in 1997 filmul ,,Wilde” intr-un rol mic, ca baiat de chirie. El a obtinut rolul sau important in seria Stapanul inelelor si a castigat mai multe aprecieri prin aparitia in filmele de aventura si fantezie Pirates of the Caribbean, Kingdom of Heaven si The Hobbit. Revistele populare l-au ales de mai multe ori in diferite liste, precum ,,25 de cele mai tari stele sub 25 de ani”, ,,50 de oameni cei mai frumosi din lume”, ,,cei mai tari burlaci”. De asemenea, alte reviste de top precum Empire, VH1, Elle l-au clasat drept unul dintre cei mai sexy si mai aratosi barbati din lume.

6. Ryan Gosling

Acest barbat frumos, Ryan Gosling este actor si muzician, si-a inceput cariera ca artist copil pe canalele Disney.Gosling a castigat recunoastere internationala facand un rol principal in filmul dramatic The Notebook in 2004 si, de asemenea, a fost nominalizat de doua ori la Premiile Academiei (Half Nelson si La La Land) la categoria Cel mai bun actor. Si in 2017, a castigat Premiul Globul de Aur la categoria ,,Cel mai bun actor intr-un film” pentru filmul La La Land. Ryan are fani masivi care urmaresc in intreaga lume datorita aspectului sau fermecator, liniei maxilare perfecte , personalitatii zdrobitoare si atitudinii umile.

7. Johnny Depp

Johnny Depp este un actor, producator si muzician nascut pe 9 iunie 1963 in Owensboro, Kentucky, SUA, iar chipul sau atragator demonstreaza ca varsta este doar un numar. Actorul versatil si-a inceput cariera de actor in 1984 cu filmul Un cosmar al strazii Elm si a castigat o recunoastere mai larga in 1990 cu filmul, Edward Scissorhands. Johnny a castigat o recunoastere suplimentara facand multe roluri versatile in filme precum Capitanul Jack Sparrow in seria Piratii din Caraibe, Tonto in The Lone Ranger, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Alice in Wonderland etc. Munca sa remarcabila in Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street i-a adus un Glob de Aur in categoria Cel mai bun actor – Cel mai bun film muzical sau drama.

 8. Robert Downey Jr.

Fara mentiunea lui Robert Downey Jr, alias Iron Man, lista celor mai frumosi barbati din lume nu ar fi completa. Este actor, producator si, de asemenea, cantaret, cunoscut mai ales pentru personajul sau Iron Man in filmele MCU. Robert Downey Jr, si-a inceput calatoria de actor de la varsta de cinci ani in filmul Pound al lui Robert Downey Sr. (tatal sau) in 1970 si a castigat recunoastere internationala din filmele Sherlock Holmes si Marvel Cinematic Universe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here