Daca va intrebati cum sa reglati geamurile vostre termopan, nu va faceti nici un fel de grija, echipa rehau-termopane.ro are peste 14 ani experienta si expertiza in acest domeniu si va sta la dispozitie pentru a va explica cum trebuie sa procedati in acest proces relativ simplu.

Semne clare ca aveti nevoie de ferestre termopan noi

Unul dintre semnele care care indica faptul ca trebuie sa inlocuiti ferestrele voastre termopan este atunci cand ramele prezinte semne clare de uzura.

Geamurile termopan servesc mai mult scopuri, toate la fel de importante. Ferestrele cu geamuri termopan au fost concepute pentru a oferi lumina naturala in casa voastra in timp de te protejeaza de razele solare.

Ferestrele va permit sa vedeti foarte clar, afara, dar de cele mai multe ori nu vreti sa auziti ce se intampla, daca totusi are loc acest lucru, informatiile de mai jos va va ajuta sa remediati aceasta problema.

Daca geamurile tale se blocheaza atunci cand incerci sa le deschizi inseamna ca undeva este o defectiune si trebuie sa o rezolvati.

Procesul este destul de simplu:

Deschideti fereastra, apoi slabiti toate suruburile care se regasesc pe cadrul si impingeti fereastra in sus sau in jos, atunci cand sunteti multumiti de noua pozitie a ferestrei termopan, strangeti toate suruburile si deschide/inchide de mai multe ori pentru a verifica daca ajustarile efectuate sunt corecte.

Daca consideri ca inca nu functioneaza corespunzator, repeta acest proces pana atunci cand crezi ca totul functioneaza perfect.

In acest fel vei evita aparitia curentilor de aer care vor deteriora si mai mult fereastra in timp, daca problema nu este rezolvata.

Mecanismul de inchidere si deschidere numai functioneaza corect? 

Verificati incuietoarea si rotiti cheia pentru a strange sau slabi presiunea in functie de tipul problemei.

Verificati regulat daca ferestrele voastre au nevoie de ajustare, o verificare odata pe an va va aduce economii pe termen lung.

Daca nu ai incredere sa iti reglezi singur geamurile termopan, stai fara grija ca nu esti sigur si aici intervine rehau-termopane.ro cu o reputatie construita in ani de munca.

Care este beneficiul reglari ferestrelor termopan

Poate cel mai important avantaj are reglari ferestrelor termopan este functionalitatea imbunatatita si eficienta energetica sporita.

Cat de des ar trebui sa reglati ferestrele termopan?

Cel putin odata pe an ar trebui sa va reglati ferestrele termopan pentru a va asigura ca ele continua sa functioneze corect, aceste ajustari sunt importante pentru a rezolva timpuriu orice problema care poate aparea cu ferestrele voastre.

Este recomandat sa reglati ferestrele daca observati dificultati in functionarea lor, intretinerea si reglarea regulata a ferestrelor termopan poate ajuta la imbunatatirea eficientei energetice, la prevenirea aparitiei condensului sau mucegaiului, o mai buna izolare fonica sau siguranta sporita.

Cand ar trebuie sa reglati ferestrele termopan?

Pentru a determina acest lucru, este important sa constientizati cand apar problemele care ar putea indica necesitatea reglari ferestrelor

Un alt semn ca ferestrele voastre ar putea avea nevoie de reglare este atunci cand simtiti curenti de aer care trec prin fereastra, cand aceasta este inchisa. Daca observati ca cercevelele ferestrelor nu se aliniaza corect ori sunt inegale, acest lucru indica faptul ca veti avea nevoie sa reglati termopanele.

Intretinerea si reglarea la o anumita perioada de timp a ferestrele din termopan poate preveni repararea sau inlocuirea lor in timp.