Nu foarte multi dintre noi am auzit de teambuilding la birou, deoarece este un concept relativ nou. Teambuilding-ul se refera la activitatile care pot imbunatati atmosfera de lucru, sudarea relatiilor de echipa si cresterea coeziunii echipei. Iata cateva activitati de teambuilding pe care le puteti pune in practica chiar si la birou!

Pranz cu colegii noi

Integrarea colegilor nou veniti intr-o echipa deja sudata este foarte importanta, iar cel mai simplu pas pe care il puteti face in acest sens este sa iesiti cu totii la pranz si sa va imprieteniti.

Pizza party la incheierea unui proiect

Fiecare succes trebuie incurajat, asadar este bine ca atunci cand echipa termina cu bine un proiect, managerul sa ii rasplateasca. Cateva cutii de pizza in timpul pranzului sau la sfarsitul saptamanii sunt idei excelente.

Secret Santa

Aceasta practica este deja apreciata de majoritatea angajatilor. Fiecare isi scrie numele pe un biletel, si trage un alt biletel din urna, iar numele care apare pe acest biletel este persoana careia ii va oferi cadoul. Regulile acestui joc sunt stabilirea unei sume maxime pentru orice cadou si pastrarea secretului pana la deschiderea cadourilor, chiar inainte de concediu.

Glume intre colegi

Pentru a face pe cineva sa se simta bine trebuie doar sa scrii o gluma pe un post it, apoi sa il lipesti de monitorul persoanei respective. Cu siguranta se va intreba cine este persoana care a scris gluma.

Lucruri personalizate

In cazul in care echipa are rezultate exceptionale, managerul le poate oferi angajatilor cateva lucruri personalizate cu numele propriu si numele companiei. Managerul poate cumpara pixuri, tricouri, cani, mouse pad, etc.