Soc in shobizz-ul romanesc. Dupa Mihaela Radulescu, o alta diva din Romania s-a decis sa paraseasca tara si sa se stabileasca la Monaco. Este vorba despre Simona Sensual, una dintre cele mai cunsocute personaje mondene din Romania.

Simona Sensual a decis sa faca o schimbare majora in viata ei. Vedeta s-a decis sa plece definitiv din Romania si sa se stabileasca la Monaco, acolo unde conform unor surse, ea si-ar fi gasit marea iubire, un om extreme de potent financiar pe care focoasa blonda l-a cunoscut in aceasta vara. “Da, este adevarat ca m-am decis sa plec din tara”, a declarat Simona Suhoi ex-Sensual, asta pentru ca diva vrea sa renunte si la numele care afacut-o atat de celebra. Surse apropiate acesteia ne-au povestit ca Simona si-a intalnit “printul” intr-o vacant petrecuta la Monaco si ca de cand s-au cunsocut, in aceasta vara, ei traiesc o poveste de amor ca-n filme. Acesta se pare ca este si motivul pentru care Simona s-a hotarat brusc sa dea Monaco pe Romania, dar si problemele pe care le-a tot avut in ultima vreme si care au demoralizat-o. “A fost o perioada grea din viata mea, cu toate procesele avute, dar am reusit sa trec cu bine peste tot ce a fost negative si privesc cu bucurie spre viitor. Sper sa am o viata mai linistita la Monaco, pentru ca ador acele locuri, este o altfel de lume”, a mai spus ea. Dar pentru ca nu putea sa plece din tara fara sa le faca un ultim cadou fanilor ei, vedeta a acceptat sa faca un pictorial sexy pentru nefiltrat.ro, care demonstreaza de altfel, toate atuurile fizice cu care Simona l-a innebunit pur si simplu pe bogatasul din Monaco. Ea a afisat la acest shooting un trup extrem de sexy si de bine conturat, dar si o mina mult mai pozitiva, fapt care face din acest shooting, undul dintre cele mai bune din cariera sa. “Am acceptat cu drag povocarea de a poza, pentru ca-mi place sa fac asta. Si in plus, as vrea sa ma tina oamenii minte asa cum trebuie. E foarte posibil ca acesta sa fie ultimul meu pictorial sexy”, a conchis ea zambind jucaus.

Si-a schimbat culoarea parului pentru noul iubit

Simona nu renunta doar la tara sa natala si la titulatura de “Sensual” pentru iubitul misterios, ea schimbandu-si chiar si look-ul, toate de dragul omului cu care se muta la Monaco. Ea a adoptat un stil nou, ceva mai cuminte, o culoare a parului ciocolatie, despre care se spune ca este ultima fita, mai ales in randul doamnelor de pe Riviera Franceza. Simona a apleat pentru asta, la serviciile unuia dintre cele mai de lux saloane din Bucuresti, “Oana Marica Beauty Studio” (www.oanamaricabeautystudio.ro), locatie frecventata de multe dintre persoanele publice de pe la noi, datorita profesionistilor sai, o echipa formata peste hotare. Simona, pretentioasa din fire atunci cand vine de podoaba sa capilara, a tinut mortis ca cea care ii schimba culoarea parului sa fie Gabriela, o tanara care s-a ocupat de look-ul multor vedete de peste granita, la evenimentele organizate de Fashion TV in aceasta vara.(foto: Gabriela s-a ocupat de schimbarea radicala a Simonei, cu care aceasta si-a socat toti apropiatii).