Cum nimic nu poate ramane secret legat de Supernatural, nici surpriza pe care ne-au pregatit-o Kripke si The CW nu mai e surpriza. Au aparut si doua poze in care Jensen Ackles impresioneaza cu postura sa de star rock Este vorba despre un clip in care Jensen Ackles (Dean Winchester) interpreteaza melodia “Eye of the tiger”. Scena a fost realizata in timpul filmarilor la “Yellow Fever” si a inceput ca o gluma pe care echipa i-a pregatit-o lui Jensen. Clipul se va difuza la finalul episodului din 23.10 si va dura in jur de 90 de secunde. 

Informatii noi vin si din partea departamentului de casting si se pare ca noi actori au fost cooptati in echipa Supernatural. primul dintre ei va fi actorul Mark Rolston (Aliens, Cold Case, Profiler, care a avut un rol si in ultimul film Saw V) si il va interpreta pe demonul Alastair, vechi “prieten” de-al lui Dean din Iad si cel de care se teme pana si Lilith. Prima aparitie a acestuia va fi in data de 13 noiembrie in episodul 9, numit „Hell’s Angels”. O alta achizitie marca Supernatural  este David Ingram, cel care va interpreta rolul lui Luke Wallace in episodul 7 al showului (”It’s the Great Pumpkin, Sam Winchester”), special pentru Halloween. David pare a fi un serios concurent pentru Dean, Sam si Castiel si s-ar putea sa franga cateva inimiJ. Iata si o imagine cu el, special pentru doamne si domnisoare.

Ultimul numar TV Guide dedica doua pagini acestui episod din Supernatural, dar din punctul meu de vedere, fotografiile care insotesc articolul sunt geniale. In prima imagine avem doi ingeri, pe Castiel si Uriel, iar in a doua imagine avem un Dean pe punctul de a face infarct in momentul in care isi da seama ca iubita sa masina a fost proiect de arta pentru niste copii cu chef de joaca. Imaginile vorbesc de la sine.

In episodul 8, numit „Wishful thinking”, Sam si Dean vor ajunge intr-un un oras in care orice dorinta se poate realiza. Actorii care vor juca in acest episod sunt Calum Worthy, Nicole Leduc, Ryan Grantham si Chang Tseng – care a mai lucrat cu Jared Padalecki la Thomas Kinkade’s Home for Christmas.

De asemenea, weekendul acesta a avut loc si Scream Awards 2008, iar Jared Padalecki  a fost prezent acolo pentru a-si promova ultimul film Friday the 13th. Jeffrey Dean Morgan, un alt Winchester (John) si-a prezentat si el ultimul film in care va aparea, mult asteptatul Watchmen. Anul 2009 va fi unul incarcat pentru „familia Winchester”, din moment ce toti cei trei membri isi vor lansa ultimul proiect ( Jensen cu „My bloody Valentine 3D”, Jared  cu „Friday the 13” si Jeffery Dean Morgan cu „Watchmen”). Jared a fost intervievat pe covorul rosu de catre About.com: Hollywood Movies si a profitat pentru a vorbi putin si despre Supernatural.

Personal, cred ca trailerul pentru Watchmen este arta pura. Mi se pare minunat. Si, desi nu am fost niciodata o impatimita a filmelor horror (nu, nu ma refer la Supernatural – este exceptia care confirma regula), trailerele pentru filmele lui Jared si Jensen m-au convins ca este o experienta pe care nu o pot rata. Toate cele trei filme vor fi lansate anul viitor, in 2009.