Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision, a marturisit recent ca nu are o iubita si ca si-a sacrificat cariera pentru muzica, insa se pare ca lucrurile nu stau deloc asa. S-a zvonit ca el s-ar fi despartit de iubita stewardesa dar s-ar parea ca totul a fost doar de ochii lumii, pentru a castiga simpatia fanelor. Nefiltrat.ro v-o prezinta pe femeia care i-a furat inima artistului, o frumoasa blonda pe nume Andreea.

S-a spus ca nu are iubita, pentru ca mai apoi sa iasa zvonuri cum ca ar avea inclinatii homosexuale. Realitatea este insa alta, Cezar Ouatu sau The Voice cum este supranumit reprezentatul Romaniei la Eurovision, se iubeste de cativa ani cu o stewardesa pe nume Andreea care lucreaza la o companie aeriana din Dubai. Desi a declarat ca s-a despartit de frumoasa blonda pentru a se concentra asupra carierei, s-ar parea ca totul a fost doar de dragul popularitatii si pentru ca el sa-si castige fanele de sex feminin, o strategie de altfel mult intalnita si la starurile de peste hoatre, care-si tin viata particulara departe de ochii presei.

Confrom specialistilor, o vedea care este singura se bucura de mai mult succes daca nu are un partener de viata, strategie pe care a adoptat-o se pare si Cezar, care parca prevestea succesul care avea sa se abata asupra lui. De altfel, hotararea de a nu-si face viata personala publica, pare sa fi fost luata de comun acord cu jumatatea lui, Andreea, care a inteles pretul succesului iubitului sau, ea ramamnd astfel sa-l sutina din umbra. Apropiatii lor ne-au marturisit insa ca tanara l-a sustinut duminica seara pe Cezar si ca i-a transmis mesaje de incurajare intreaga seara.

Au impreuna un “copil”

In plus, se pare ca cei doi amorezi au impreuna si un “copil”, este vorba despre un frumos catel rasa Yorkshire terrier pe care amandoi il iubesc nespus si il trateaza ca pe propriul lor copil.Despre Andreea se spunea ca este muza lui Cezar, si ca acesta o lua cu el la toate spectacolele, atunci cand aceasta nu era in cursa, ca o aseza in prmiul rand si o privea doar pe ea atunci cand canta. S-a mai spus de altfel ca cei doi se pregateau de nunta, planuri pe care este posibil sa le fi amant acum, odata cu vestea ca el va reprezenta tara noastra la concursul international Eurovision.