Vestea ca Stefan Stan s-ar fi despartit de iubita lui, Diana, au circulat zilele acestea prin ziare. Iata ca Diana nu a vrut sa lase lumea sa creada ca cei doi sunt in relatii proaste si a raspuns imediat zvonurilor!

„Stiu ca Stefan este un barbat ravnit si iubit de multe domnisoare. E normal sa starnesc gelozii, dar chiar sa ma dea certata si alungata de acasa de Stefan, parca e prea mult. De ce e atat de greu, ca jurnalist, sa pui frumos mana pe telefon, sa ma suni si sa ma intreb: „Am auzit ca te-ai despartit de Stefan Stan. E adevarat?”. As fi raspuns pe loc ca  nu e adevarat.

Eu si Stefan suntem foarte bine, ne iubim mult, iar relatia noastra este una solida. Stefan, pe langa munca lui de artist, alaturi de trupa sa, este implicat si intr-un amplu proiect de televiziune care va debuta in curand la PROTV. Avem atat de multa treaba si ni se intampla atat de multe lucruri bune si frumoase incat numai de cearta si de despartire nu avem timp sau chef. Nu, spre dezamagirea celor care ne vor despartiti, suntem impreuna, ne iubim si suntem fericiti”. a spus tanara pentru WOWbiz.