Sylvester Stallone. El este  Rocky , este  Rambo , este unul dintre  The Expendables si este fara indoiala unul dintre cei mai cunoscuti actori de pe planeta. Multe povesti despre Stallone coincid cu personajul barbatesc pe care l-ai vazut pe ecran, dar dezvaluie si adevaratele complexitati ale omului insusi.

Zeci de ani in cariera, Stallone inca face filme. Actorul, regizorul, scriitorul si producatorul si-a asumat rolul de antreprenor si avocat, amestecand pe parcurs interesele sale personale si profesionale. Povestile despre Sly va ofera o perspectiva asupra cat de incredibil de macho poate fi, dar ofera si o mica privire asupra unora dintre nesigurantele sale.

El l-a incurajat pe Dolph Lundgren sa-l doboare in ,,Rocky IV”

In timp ce facea presa pentru  Rambo V: Last Blood  la Cannes, Franta, in mai 2019, Stallone si-a amintit de primele sale interactiuni  cu Dolph Lundgren. Ca antagonist in  Rocky IV , publicului nu trebuia sa-i placa Ivan Drago si, din relatarea lui Stallone, nici Lundgren nu-i placea.

Aceasta a fost prin design . Cand Stallone l-a vazut pentru prima data, el a crezut ca Lundgren ,,era ca adevaratul Terminator si eu spun:,, Il urasc pe tipul asta friggin „. E prea perfect, prea aratos. Si daca il urasc, sunt sigur ca lumea o va face. El nu este cu adevarat, dar arata ca ceva care va avea o mie de ani in viitor. Acesta nu este un tip pe care-l vezi asteptand masa.”

Stallone stia ca Lundgren era perfect pentru a juca Drago, ideala ,,fiinta supraomeneasca … cineva care ar fi coplesitor … cineva care este literalmente perfect. Indestructibil. Umeri, vitei, antebrate, fund urias, gat, spate, totul”. Intr-o zi, in timp ce tragea, Lundgren l-a lovit pe Stallone, ,,atat de tare incat aproape ca mi-a oprit inima”. Drept urmare, Stallone si-a provocat co-starul:

I-am spus: „De ce nu o facem? Incercati doar sa ma eliminati. Desprindeti-va cat de tare puteti.” A fost un lucru cu adevarat stupid de spus. Urmatorul lucru pe care il stiu, sunt intr-un avion de joasa altitudine pana la camera de urgenta si sunt in terapie intensiva timp de patru zile.

El a fost votat ,,Cel mai probabil ajunge in scaunul electric”

In mijlocul casatoriei tulbure a parintilor sai, Sylvester Stallone si-a petrecut primii cinci ani traind in case de plasament din Hell’s Kitchen. In varsta tanara, trasaturile faciale distincte ale lui Stallone au dus la agresiuni, determinandu-l sa intre in numeroase lupte. El a fost suspendat des si a avut note slabe, in cele din urma fiind dat afara din mai multe scoli.

Marturie a comportamentului sau rau, Stallone a spus odata: ,,Cand eram la liceu, profesorii m-au votat elevul cel mai probabil sa ajunga pe scaunul electric”.

Dupa ce parintii au divortat, Stallone s-a mutat la Philadelphia pentru a locui cu mama sa. Acolo, a mers la o scoala pentru tineri cu probleme. Mai tarziu, ca ,,student direct D”, mama lui l-a trimis la un colegiu privat din Elvetia. A studiat drama inainte de a se transfera la Universitatea din Miami, unde s-a concentrat pe artele dramatice si a inceput sa  scrie .

El a luat un rol intr-un film pentru adulti din disperare

Stallone a studiat artele dramatice la Universitatea din Miami, dar nu a absolvit niciodata, optand in schimb sa se intoarca la New York pentru a deveni actor.

Stallone a continuat sa scrie, dar in scurt timp a jucat un rol intr-un film softcore numit The Party at Kitty and Stud’s  – ceva ce a luat pentru ca dormea   in terminalul de autobuz de la New York City Port Authority. Stallone a explicat : ,,Fie filmul respectiv, fie jefuiti pe cineva, pentru ca eram la sfarsitul – chiar sfarsitul – franghiei mele.”

Stallone a jucat roluri mici cand le-a putut obtine, dar si-a completat veniturile cu slujbe ciudate, inclusiv curatand custile leilor de la gradina zoologica Central Park. De asemenea, a fost concediat dintr-o pozitie de portar de film dupa ce a fost prins scalpand bilete.

Potrivit site-ului lui Stallone, el a participat la mii de apeluri de casting pana in 1973. In 1974, Stallone a primit un rol in  The Lords of Flatbush , o slujba care i-a adus primul sau credit scris pentru ca a oferit o parte din dialogul filmului.

A incercat odata sa se desparta de o prietena de mult timp prin Fed Ex

Sylvester Stallone a fost casatorit de trei ori  – mai intai cu Sasha Czack, apoi cu Brigitte Nielsen si, in cele din urma, cu fostul model Jennifer Flavin. Relatia sa cu Flavin a inceput in 1989, dar au luat o pauza unul de celalalt in 1994. Pentru a incheia relatia, Stallone a trimis o scrisoare de Fed Ex acasa la Flavin. Potrivit lui Flavin , ,,Mi-a trimis o scrisoare scrisa de mana de sase pagini”, pe care ea o numea si ,,destul de neglijenta”.

Stallone il insela pe Flavin impreuna cu colega de model, Janice Dickinson, lucru care l-a socat pe Flavin . Ea mi-a spus: „M-a lovit ca o tona de caramizi … Nu aveam idee ca se va intampla. Am vorbit despre faptul ca avem copii, despre momentul in care voi ramane insarcinata. Am ales deja nume, marcand nume ca i-a placut si mi-a placut. „

Cei doi s-au impacat un an mai tarziu si s-au casatorit in 1997. Raman impreuna, Stallone spunand unui intervievator in 2010: ,,Nu m-am distrat niciodata. Am invatat asta de la sotia mea … Mi-au trebuit 19 ani sa-mi dau seama ca are intotdeauna dreptate. Mi-am dat seama ca femeile au un talent, cel putin Jennifer, pentru ca iau decizii incredibil de erudite, intelepte si inteligente. „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here