Mihai Traistariu este unul dintre participantii show-ului „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, traind de peste o saptamana in jungla africana. Insa lui Mihai nu ii prieste traiul in aer liber, acesta refuzand sa duca la bun sfarsit probe si dorindu-si sa paraseasca emisiunea.

In prima saptamana, lui Mihai i s-a dat o sarcina de indeplinit, in urma careia ar fi primit ceva de care s-ar fi bucurat toti participantii.  Traistariu ar fi trebuit sa cante primele doua stofe ale imnului national, din ora in ora, intr-o noapte, pentru a castiga ceva de mancare. Insa vedeta a refuzat provocarea, motivand ca nu mai are voce si nu are rost sa isi tina colegii treji toata noaptea.

Acum cateva zile, acesta a primit o noua provocare: sa fure cate un obiect de vestimentatie al celorlalti colegi si sa le spele la rau. Evident, si de aceasta data Mihai a refuzat sa faca asta, suparandu-i pe ceilalti concurenti, care se plang deja ca MIhai nu face nimic in tabara.

„Nu o sa fac asa ceva. Nu stau sa le fur lucruri si mai ales sa le spal la rau. Sunt obosit fizic sa fac asta. Nu spal nici hainele mele, dar pe ale altor 12 oameni. Sa ma ia peste picior dupa? Puricei ca Andreea sau Gina? Sa rada de mine. Refuz!”, a spus Mihai pe un ton raspicat.

Acum, solistul se simte foarte obosit si nu stie daca mai are rost sa continue „aventura”.

„E o povara. Nu vreau sa ma mai chinui. Ma simt chinuit si hartuit si nerespectat. Nu imi place aici. Inteleg un misto, dar 10 … Nu stiu cum dormiti voi, sunt neodihnit. Ma simt obosit. Mi se pare un chin. Am crezut ca sunt smecher, dar e chinuitor. M-am pus aici fiindca dicolo e galagie, tineretul turbat. Plec. 

Mai sunt unii care ma inteapa. Ma simt prost si plec. Chiar am plans. Am plans de ciuda. Ma intreb de ce m-am bagat in show-ul asta? Ca sa vada toata tara cat sunt de firav? Ca sa fiu de cacat?”, i-a spus Traistariu Elenei Lasconi, in jungla.