Pregatiti o vacanta solo? Iata deci 8 elemente care va pot fi cu adevarat utile. Diverse accesorii care va pot ajuta in timpul calatoriei: de la rucsacul antifurt la un mic dispozitiv de autoaparare.

Deci, sa aflam care sunt elementele esentiale pe care sa le luati cu voi atunci cand calatoriti singuri.

  1. Rucsac antifurt

Sa incepem recenzia noastra cu rucsacul antifurt; un model care foloseste diverse solutii de constructie pentru a proteja obiectele din interior. Rucsac antifurt echipat, de exemplu cu fermoare ascunse, protectii impotriva clonarii documentelor si cardurilor de credit, buzunare secrete, realizate tot cu materiale rezistente si hidrofuge.

  1. Trusa de prim ajutor

Intr-o calatorie solo este, de asemenea, important sa pregatiti o mica trusa de prim ajutor cu medicamentele de care aveti nevoie in interior. Produse de diferite tipuri, cum ar fi dezinfectant si tifon.

  1. Dispozitiv de alarma de auto-aparare

In recenzia noastra gasim si un mic dispozitiv cu alarma-autoaparare; un obiect similar unui inel cheie capabil sa emita un zgomot puternic si capabil sa atraga atentia in caz de pericol.

  1. Geanta pliabila

In clasamentul nostru exista si o geanta pliabila practica realizata de Spaher. Un produs cu o capacitate de 40 de litri, realizat dintr-un material robust rezistent la apa, echipat cu diverse buzunare cu o dimensiune, la inchidere, de numai 20 x 17 cm.

  1. Selfie Stick – Trepied

Recenzia noastra continua cu un stick de selfie; un instrument cu adevarat util atunci cand calatoriti singur. In special, va recomandam modelul BlitzWolf capabil sa se transforme intr-un trepied si, de asemenea, echipat cu o telecomanda Bluetooth practica.

  1. Perna de calatorie

Nu stiu despre voi, dar fara sa asez capul undeva, nu pot adormi in niciun fel. Mai ales daca din intamplare obtin scaunul central in avion sau coridorul respectiv din tren. Daca calatorim singuri atunci, nici macar nu vom avea umarul partenerului ca ultima solutie pentru a incerca sa dormim in timp ce calatorim…

Acesta este motivul pentru care o perna de calatorie, una dintre cele cu o forma circulara pe care sa va odihniti gatul, va fi unul dintre cei mai buni prieteni ai unui calator singuratic.

7. Adaptor universal

Cand calatoresc singur, pentru munca sau vacanta, am cu mine un arsenal de tehnologie. Camere foto, cama de actiune, telefon, computer, tableta… Am nevoie de putin pentru munca, putin imi place sa-mi documentez calatoriile chiar si atunci cand sunt in vacanta.

Un adaptor universal este unul dintre acele accesorii esentiale de calatorie atunci cand calatoriti in strainatate, pentru a putea incarca toate dispozitivele noastre.

8. Trusa de baie de calatorie

Acasa am o colectie de truse de baie colectate in timpul calatoriilor mele la diferite hoteluri din intreaga lume. Inainte de plecare, mai ales daca pentru cateva zile sau daca trebuie sa iau un zbor low cost doar cu bagaj de mana, iau cu mine mostre de produse pentru baie. Puteti cumpara pachete gata facute cu tot ce aveti nevoie si apoi le puteti umple de fiecare data cu produse de acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here