Dupa saptamani petrecute acasa, nu este de mirare ca multi oameni vor sa-si improspateze spatiile de locuit cu noi idei de decor pentru casa. Modificarile mari si mici pot fi in ordine daca descoperiti ca nu sunteti pe deplin multumit de aranjamentul dvs. actual. Oricare ar fi motivul, este momentul sa faceti modificari, indiferent daca asta inseamna sa reinnoiti lucrurile pe care le aveti deja acasa si sa le rearanjati, sau sa iesiti sa faceti cateva achizitii vizate. In cazul in care aveti nevoie de putina informatie, am completat aceste idei excelente de decor pentru casa.

Adaugati cateva plante … in mod creativ

S-ar putea sa va ganditi „am auzit asta de un milion de ori”, dar adaugarea de plante vii la decorul casei nu se limiteaza la traseul traditional al plantelor in ghivece asezate pe podea sau pe o masa. Cheia crearii unui aranjament mai interesant este sa gandesti diferit atunci cand vine vorba de plante. Exista atat de multe optiuni: suporturi de plante de perete, suporturi de plante suspendate, pereti verzi, jardiniere incadrate si multe altele. Acest aranjament de iluminare a dormitorului arata doar o idee unica de decor pentru casa pentru incorporarea plantelor.

Utilizati iluminatul ca accent decorativ

Poate fi usor sa uitati ca iluminarea cu accent este o modalitate minunata de a adauga drama unei camere. Iluminarea Moody care provine dintr-un element iluminat din spate, cum ar fi corpul rotund de pe perete, este o idee excelenta pentru decorarea casei pentru a seta un ton relaxat intr-un spatiu. Pentru un pop de lumina, va recomandam sa luati in considerare o sculptura in neon.

Instalati rafturi dramatice

Una dintre cele mai dramatice idei de decor pentru casa este de a adauga rafturi care nu seamana cu biblioteca traditionala. Acest exemplu prezinta o constructie de rafturi minimalista unica, care este iluminata din spate intr-un mod care o face sa fie punctul central al intregii camere. Pe langa a deveni un punct focal, acest tip de instalatie adauga lumina ambientala spatiului.

Renuntati la masa de cafea patrata

Inainte, toate mesele de cafea erau patrate sau dreptunghiulare, dar din fericire, acest lucru nu mai este valabil. Designerii au creat un sortiment imens de stiluri asimetrice sau multiple, care ofera mai mult interes camerei dvs. de zi.

Adaugati lumina si stil cu o lampa de podea

Nu vorbim despre o lampa de podea de baza, plictisitoare, ci ceva mai modern si mai artistic. Fiecare casa are un colt intunecat sau un grup de scaune care ar putea folosi o iluminare mai buna. Poate ai descoperit asta in locul tau in timpul petrecut acasa cand incercai sa citesti. Oricare ar fi cazul, exista lampi de podea mari, arcuite si moderne, precum aceasta, impreuna cu stiluri subtiri pe care le puteti ascunde intr-un colt pentru mai multa lumina ambientala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here