Un ceas este accesoriul perfect pentru a scoate o ținuta din anonimat. Pe de o parte util, pe de alta aspectos, ceasul nu lipsește din outfitul meu zilnic. Daca și tu ești ca și mine, atunci articolul acesta este pentru tine, caci urmeaza sa prezint 5 ceasuri pe care le porți purta in orice moment al zilei. Adica, fie ca vorbim de o dimineața aglomerata la birou, fie un pranz de afaceri, fie o seara petrecuta pe ”covorul roșu”, aceste cinci ceasuri te ajuta sa ai o apariție stilata!

Ceas Timex 

Vorbim de un ceas unisex, care e prevazut cu un mecanism quartz și un display analog. Extrem de elegant și de aspectuos, acest ceas merge purtat in orice moment al zilei. De ce? Pentru ca deși prezinta o brațara din material textil și nu piele, faptul ca e neagra o face sa mearga la aproape orice ținuta. Desigur, pentru cei pretențioși poate n-ar fi o alegere potrivita atunci cand poarta frac, insa in alte condiții, la altfel de ținute, acest ceas e mai mult decat potrivit. Acest ceas poate fi gasit pe acest site și vine la pachet cu o garanție de doi ani.

Ceas Timex Originals 

Vorbim de un clasic, sper ca sesizați. Cu brațara și carcasa rotunda din oțel inoxidabil, acest ceas este unul potrivit pentru orice ocazie, nu numai pentru orice moment al zilei. Luați masa in oraș, sunteți pe o scena sau, pur și simplu, in spatele unui calculator? Acest ceas va va face sa va simțiți important și elegant. Mie asta mi se intampla de fiecare data cand il port, caci da, fiind unisex, mi l-am cumparat fara sa ezit. Il gasiți și voi aici daca va intereseaza!

Ceas Simplify 

E un ceas predestinat femeii, insa cred ca ar da bine și pe mana unui barbat. Are o carcasa rotunda din oțel inoxidabil și o brațara din piele, așa ca ar fi o alegere practica, dar și inspirata grație designului placut.

Ceas Michael Kors

E recomandarea de lux din acest top pentru ca acest ceas, pur și simplu, merita! Este un ceas foarte elegant, care ar da bine pe mana oricui. Se inchide cu clips, ceea ce-l face ușor de purtat. Cum vi se pare?

Ceas Festina 

Este, fara doar și poate, un ceas foarte elegant care ar putea da bine in nenumarate combinații vestimentare. Are, insa, un preț destul de piperat. Dar daca nu acesta este criteriul dupa care iți alegi ceasul, atunci ia-l in calcul, caci este o varianta eleganta și potrivita pentru orice moment al zilei și pentru orice fel de ținuta.

Voua care dintre aceste 5 ceasuri va place mai mult?