Pana acum i-am neglijat total pe barbați. Am vorbit despre cum sa se imbrace doamnele la serviciu, despre trendurile fiecarui sezon in materie de haine feminine, despre accesorii pentru doamne, in sfarșit, numai despre moda feminina. A venit, deci, cazul sa le acordam timp și atenție și domnilor, și sa vorbim despre cum arata ținuta pe care orice femeie ar admira-o la un barbat!

Știți voi despre ce vorbesc! Despre ținuta aia care ne-ar face sa intoarcem capul pe strada, caci da, e cazul sa nu mai fim ipocrite, și sa recunoaștem ca o facem și noi atunci cand un EL ne acapareaza privirea. Așadar domnilor, sper ca v-ați inarmat cu un pix și cu o foaie, dar, mai ales, sper ca v-ați pregatit cardul, pentru ca ceea ce urmeaza este un adevarat ghid de cum sa porți ținuta potrivita in situația pregatita!

Cum spațiul nu ne permite, o sa ne limitam la ținuta masculina perfecta pentru o ieșire in oraș – ziua! Iata cum ar trebui sa arate (foto mai sus) și din ce-ar trebui sa fie compusa!

Incalțaminte smart-casual

Domnilor, noi va ințelegem preferințele, zau! Dar trebuie sa-nțelegeți ca cizmele de pescar nu merg chiar in orice situație. De fapt, daca ar fi dupa noi, n-ar merge niciunde, insa cum nu vrem sa considerați ca va știrbim din personalitate, poate le luați in calcul doar la … pescuit! Pentru celelalte situații, ați putea avea in vedere niște mocasini din piele pentru barbați, fix ca cei ilustrați mai sus. Iar daca aceștia nu sunt la sentimentul vostru, puteți oricand sa aruncați o privire aici, pentru mai multe modele de incalțari potrivite unui barbat care iese la o intalnire.

Palton / Sacou elegant

E inceput de primavara, dar daca am arunca un ochi pe fereastra am constata ca e inca iarna. Exagerez, desigur, dar e cert ca inca mai fac o figura frumoasa barbații cu trench-uri, paltoane sau sacouri elegante. Așadar, daca aveți așa ceva prin garderoba optați pentru așa ceva, daca nu, fuguța la shopping.

Tricou simplu / camașa / bluza pe gat

Cat mai simplu, cat mai ok. Un astfel de obiect vestimentar ar da oricand bine pe un trup bine sculptat. Așa ca nu ezitația ca sub acel trench / sacou sa purtați un astfel de item. Este comod, ușor de asortat și aspectuos.

Blugi / Pantaloni

Sunt atatea modele potrivite, iar voi insistați sa le purtați pe cele nepotrivite… Baieți, renunțați pana nu e prea tarziu la skinny jeans. Adica, ințeleg blugii ca urmeaza fidel linia pulpelor, insa daca sunt stramți și la gambe – am o problema. Una mare! Așadar, fara skinny jeans! Asta ar trebui sa insemne ca aveți o paleta destul de larga la acest capitol.

Curea

Musai!Chiar daca se vede, chiar daca nu. De fiecare data cand vad o ținuta masculina fara curea am impresia ca e neterminata. Așadar, incercați sa nu mai sariți peste acest obiect vestimentar, care ar putea da atata farmec ținutei voastre.

Fes, șapca, ochelari (de soare sau nu), ceas, geanta

Da, da, da. Nu toate odata, evident, insa sunt binevenite pe rand. Dau un suflu tineresc ținutei, bine, chiar hipsteresc, iar noi, femeile, ne dam intotdeauna in vant dupa așa ceva.