A te bucura de fetis se reduce la acceptarea faptului ca este o parte naturala a dorintelor tale sexuale si a invata sa-ti comunici nevoile in mod deschis cu o partenera. In timp ce multi oameni cred ca fetisurile sunt un taboo, multi oameni au unul sau mai multe. Acest lucru se datoreaza faptului ca un fetis poate fi orice – un obiect, o parte a corpului sau o situatie. Odata ce ai acceptat-o   ca normal, vei putea sa te bucuri de fetis si sa te simti multumit sexual mult mai usor si mai sanatos!

Daca nu-ti cunosti fetisul sau daca da, si vrei sa stii cum sa te bucuri mai mult de acesta, citeste mai jos

Identifica-ti fetisul

 Un fetis poate fi o dorinta sexuala in ceea ce priveste aproape orice din imaginatia ta. Oamenii au fetisuri despre picioare, sani, maini, stomac gras, flatulenta, membre amputate, pantofi, animale, blanuri de animale si mii de alte lucruri. Invatarea de a-ti accepta fetisul incepe cu identificarea modurilor in care esti excitat sexual. Se crede ca mai multi barbati decat femei au fetisuri, dar aceasta estimare este probabil inselatoare. Deoarece barbatii au tendinta de a experimenta erectii si ejaculare consecventa, femeile sunt mai rar identificate ca avand fetisuri in studii de cercetare.

Gaseste pe altii care iti impartasesc fetisul

Cautati centre sex-pozitive si grupuri online care sustin explorarea unei largi varietati de expresii sexuale. Poti face o cautare pe internet pentru ,,sex-pozitiv” + elementul tau fetis. Exista si comunitati pe social media.  Principalul lucru pe care il cauti este comunicarea deschisa si onesta cu privire la fetisul tau. Daca un site web incearca sa iti vanda lucruri sau te face sa-ti fie rusine cu fetisul tau i-a in considerare sa nu mai intri pe acel site. Fetisul tau poate fi interesant si se poate simti riscant, dar nu ar trebui sa te expuna la un pericol real. Cautat comunitati care utilizeaza practici sexuale sigure. Comunitatile online, ca paginile matrimoniale cu fete sex Bucuresti poate fi locul sigur pentru a pune intrebari despre fetisul tau sau pentru a gasi articole legate de fetisul tau. Mai mult, poti gasi persoane cu care sa impartasesti dorintele tale si experientele. De asemenea poti intalni o fata frumoasa cu care vei putea impartasi momente romantic, si cu care vei putea sa te bucuri de fetisurile tale. Doar creeaza-ti cont pe matrimoniale sex si vei fi cu un pas inainte de a-ti indeplini dorintele sexuale

I-a in considerare daca fetisul tau dauneaza pe cineva

 Desi nu este nimic in neregula cu a avea un fetis, nu este niciodata in regula sa provoci rau altei persoane sau tie. De cele mai multe ori, fetisurile nu duc la ranirea altor persoane. Daunele proprii  pot aparea in primul rand daca devii atat de fixat pe fetisul tau incat sa interfereze cu relatia ta, munca ta sau sanatatea ta. Masturbarea la fetisuri ar putea fi o modalitate sigura de a participa la anumite fetisuri care nu pot fi practicate in siguranta (cum ar fi sexul cu animale).

Da-ti seama ca fetisurile sunt normale

Unii cercetatori cred ca fetisurile sunt atat de frecvente incat ar trebui intelese ca facand parte din explorarea sexuala tipica si sanatoasa. Intelegerea fetisului ca normal este un pas important de facut. Daca nu iti accepti fetisul ca pe o parte normala din tine este putin probabil sa te bucuri de fetis. Pentru multi oameni,  fetisul trebuie sa fie prezent doar la inceputul unei intalniri sexuale. Un fetis poate fi ceva care trebuie sa fie prezent inainte de a fi excitat sexual sau s-ar putea sa nu fie necesar pentru a te bucura de sex.

Exploreaza-ti sexualitatea in siguranta

Pentru a te bucura de fetisul tau nu uita sa  pastrezi practicile sexuale in siguranta, sanatoase si consensuale. Este important sa nu uiti sa ai grija de tine si de partenera ta sexuala, fizica si emotionala. I-a masuri de precautie pentru a te proteja de bolile cu transmitere sexuala. Ar trebui sa folosesti intotdeauna prezervative atunci cand este cazul. Aminteste-ti ca comunicarea este una dintre cele mai importante parti ale intimitatii sexuale, in special atunci cand experimentezi ceva sau cineva nou. Comunica intotdeauna cand incepi sa te simti nesigur si raspunde imediat la indicatia de disconfort a altei persoane.