Aflata in jungla, drept concurenta la show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, Ruby s-a umplut de bube pe fata.

“Nu stiu ce am. Cred ca am facut o alergie sau ceva. Nu ma asteptam in jungla sa patesc asta. Evit sa ma uit in oglinda, nu pot sa ma machiez. Nu vreau sa acopar bubele, vreau sa imi treaca. Organismul meu este foarte slabit. O sa treaca foarte greu „, a spus Ruby, printre lacrimi, la PRO TV.

Specialistii au vazut imaginile si au spus ca este vorba despre o reactie alergica, de care va scapa destul de greu.

Reactiile de hipersensibilitate stau la baza tuturor bolilor atopice si a multor boli alergice. Alergia apare adesea spontan si este foarte diversa. Ea este raspunsul la un antigen strain indiferent de mecanism. Cel mai des afecteaza nasul, ochii , pielea, fata, plamanii. In cazul nostru – fata si scalpul. Vedeta nu stia ca este alergica la vreo substanta, planta, polen, ori aliment.

Ajungand intr-un mediu neintalnit pana acum, in organism se produce un soc. Daca ar fi in alte conditii, s-ar putea depista rapid prin teste alergogene. Deoarece Ruby se afla intr-un mediu diferit fata de cel in care locuieste, este indicat sa foloseasca lucrurile care ii sunt la indemana: apa si ceaiurile pe care le-a folosit.

Nu cunoastem in ce stare este organismul ei, ea poate fi cu o patologie gastrica si in cazul acesta ar fi necesar sa fie atenta la ce consuma.

Daca cineva cunoaste planta din specia Uncaria Tomentosa cunoscuta sub denumirea de „Cat`s claw” ar fi bine sa o foloseasca. Ea este cunoscuta in tratarea multor boli dermatologice si alergii. In momentul de fata este indicat ca Ruby sa-si pastreze fata curata cat mai mult posibil, spalandu-se pe fata. Sa evite machiajul, folosirea fructelor si alimentelor autohtone (Africa de Sud).

Daca sunt pustule nu trebuiesc rupte pentru a evita consecintele semnelor.

Dupa terminarea emisiunii, e necesar sa mearga la un dermatolog si alergolog pentru o consultatie specializata, sa faca teste alergologice si sa urmeze, daca este cazul, un tratament adecvat”, a explicat, pentru WOWbiz, Dr. Stela Ermurachi, medic dermato-cosmetolog si nutritionist.