Daca vrei sa iti intaresti casnicia, sa readuci armonia in relatia de cuplu sau sa instaurezi o atmosfera pasionala intre voi, o poti face cu ajutorul amuletelor de dragoste. Inca din antichitate, oamenii purtau diferite amulete, despre care se credea ca au puteri foarte mari asupra dragostei dintre doua persoane. Iata cateva dintre cele mai puternice amulete de dragoste!

Lacatul portughez

Pentru o casnicie roditoare, pescarii portughezi obisnuiau sa poarte un lacat atunci cand se avantau in larg. Un lacat identic purtau si femeile care ii asteptau pe uscat, intarind in acest fel legatura dintre cei doi.

Inima Afroditei

Este o amuleta in forma de inima, cu o fateta din chihlimbar si cealalta fateta din argint. Atunci cand este purtata, are puterea de a-l aduce pe cel dorit in bratele tale si de a-l face sa te iubeasca neconditionat. Legenda Afroditei spune ca aceasta amuleta are puterea de a-l ghida pe cel menit tie la usa ta.

Fulgerul viking

Este o amuleta in forma de fulger, pe care razboinicii vikingi obisnuiau sa o poarte atunci cand plecau la lupta. Ajuta la pastrarea dragostei in suflet si la cresterea dorintei de intimitate.

Mingea peruviana

Talismanul isi are originile in inima civilizatiei mayase din Macchu Picchu si se spune ca are puterea de a-l face pe cel iubit sa se reindragosteasca de tine in fiecare zi. Purtat zilnic, iti impiedica iubitul sa cedeze ispitelor amoroase si sa iti fie astfel mult mai loial.

Talismanul Vashikaran 

Se spune despre acest talisman ca are puterea de a influenta sau de a atrage pe cineva pe care ti-l doresti de mult timp. Este un simbol foarte puternic din civilizatia hindusa, care poate imbunatatii si relatiile dintre doi parteneri.

Rata mandarin

Este un simbol feng-shui al dragostei, cunoscut si sub numele de yuan-yuang. Ratele mandarin sunt pasari foarte atasate de perechea lor, fapt ce le-a transformat in intruchiparea fidelitatii si atasamentului dintre doua persoane. Ratele se amplaseaza in partea de sud-vest a locuintei sau dormitorului, in acest fel marind atractivitatea si afectiunea din cuplu.