Este unul dintre acele lucruri care tind sa cada pe lista de prioritati atunci cand ai un copil. Daca nu stii cum sa mentii viata sexuala in cuplu dup ace ai avut copii, aici gasesti sfaturi care te vor ajuta. Iar daca esti mamica singura, si vreai din nou sa ai o viata romantic, dar nu poti iesi din casa, pe matrimoniale online, sau pe orice ale site potrivit tie. Ai o gama variata de profile cu femei frumoase din care poti alege, trebuie doar sa incepi sa cauti.

Programeaza intimitatea

Aducerea unui calendar in viata sexuala s-ar putea sa sune ca un adevarat ucigas de dispozitie. Dar nu te poti baza intotdeauna pe dorinta spontana. In schimb, ajuta-te sa intri in dispozitie programand sexul. Ajuta la crearea anticiparii pe tot parcursul zilei si chiar mareste excitatia la atingerea partenerului. La urma urmei, contactul pielii cu alta piele este foarte  important. Sexul reduce stresul, creaza oxitocina si relaxeaza tot corpul. Ca parinte ai nevoie de mai putin stress si relaxare.

Comunicati

Retine ca dorinta sexuala post-bebelus va fi natural scazuta din cauza schimbarilor hormonale intense si a lipsei de somn. Fii deschisa cu partenerul tau daca te simti nelinistita sa fii intima din nou cu el. Poti spune ceva de genul: ,,Nu sunt sigura ce simt despre aceasta pozitie” si apoi sa vorbiti despre ce-ti provoaca discomfort.

Fa-ti timp pentru preludiu

Stiu la ce te gandesti: ,,Cine are timp pentru preludiu?” Dar, este destul de importanta partea cu preludiul. Femeile au nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a se simti complet excitate, iar cresterea dorintei ajuta sa faca sexul mai placut. Deoarece corpul tau se schimba si se modifica dupa copil, poti verifica asta cand te vei trezi singura in pat. Femeile sunt stimulate de ceea ce aud sau imaginatiea stfel nu-ti fie frica sa folosesti aplicatii in care esti stimulate prin auz sau imaginative. Si sa nu-ti fie teama sa folosesti lubrifianti sau uleiuri de excitare pentru a spori intimitatea.

Incearca sexul la un Hotel

Cercetarile arata ca, atunci cand cuplurile ies din casa lor, se pot bucura mai mult de sex, deoarece nu se gandesc sa reorganizeze dulapul sau alte milioane de lucruri mici de pe lista lor de sarcini. Intr-o sambata pe luna, gaseste o persoana care sa poata avea grija de copil – un membru al familiei sau o vecina – si rezerveza un hotel intr-un oras din apropiere. Petrece acea zi cu partenerul, mergand la film, restaurant, plimbari in parc. Apoi seara pune cea mai sexy lenjerie si rochie,pentru ca tu sa te simti bine si sa-ti impresionezi partenerul.Si dupa astea, tot ce trebuie sa faci e sa mergi la acel hotel.

Evita cat de mult poti, rutina.

Pentru a te asigura ca viata voastra amoroasa nu pierde din intensitate, jucati jocuri sexy.(,,Adevar sau provocare?” Cineva. Si, la fiecare sase luni fa o lista de  ,,Da, Nu si Poate”. In coloana ,,da”: lucruri pe care vreai sa le faci sexual. In coloana ,,nu”: ce nu vom face niciodata in pat. In coloana ,,poate”: lucruri pe care esti deschisa sa le incerci. De exemplu, unul dintre voi ar putea sugera o noua pozitie sau sa va sarutati tot corpul.

Daca doresti sa incerci lista, sugereaz-o partenerul tau., ca sa nu sa se simta ceva exagerat din partea ta. Poti spune ceva de genul: ,,Am o idee despre cum ne putem imbunatati viata sexuala!” Cea mai buna parte? Vedeti ambii cu ce sunteti de acord si cu ce nu. Asta doar va va apropia unul de altul. Vorbeste deschis cu partenerul despre ce-ti doresti in pat. Acesta va fi fericit sa afle ca-l doresti si ca vreai sa pastrezi romantismul chiar si dupa copil.