Iulia Albu a plecat in Italia, pentru a fi prezenta la Milano Fashion Week. Din nefericire, la intoarece, aceasta a fost jefuita, ramanand fara un bagaj si fara multe lucruri personale. Paguba se ridica undeva la 6.000 de euro.

“Mi-au furat bagajul. L-am lasat in masina celor de la Max Mara, cu care am plecat, si hotii ne-au spart masina si mi-au furat bagajul. La Milano, in centru! Aveam trei perechi de pantofi, Cavalli, Gucci, bijuterii multe, masca mea cu albine pe care am creat-o special pentru acest eveniment, doua costume pe care le facusem special pentru participarea la festival, o palarie Philip Treacy pe care nu am purtat-o niciodata de cand mi-am cumparat-o… nu mai stiu ce aveam in troler.

Actele masinii erau si alea acolo, fardurile… Intr-un fel ma bucur ca m-am organizat sa-mi pun cheile de la masina si de la casa si buletinul in geanta. Ca altfel, ramaneam si fara ele si nu ma mai puteam intoarce acasa. Si ma bucur ca nu mi-au furat si i-Pad-ul”, a declarat, suparata, Iulia, pentru WOWbiz.

Aflata alaturi de Iulia la Milano era si Dj Wanda, care a fost si ea pradata de hoti.

„Eu sunt disperata pentru ca in bagaj aveam pasaportul, actele mele, cheile de la casa, cheile de la Londra! Aveam viza de 10 ani si chiar trebuia sa plec in America in cateva saptamani! Nu mai zic… aveam haine, bani, in jur de 2.000 de euro, ce imi mai cumparasem de aici. Cel mai tare ma doare de acte, de pasaport”, a declarat Wanda, printre lacrimi., pentru aceeasi sursa.