Intr-un studiu realizat in SUA, s-a aratat ca peste 80% din femei au mimat cel putin o data orgasmul. Iar intrebarea cercetatorilor este „de ce fac femeile acest lucru?”. Sa vedem cateva raspunsuri si sa aflam de ce mimeaza femeile orgasmul!

Pentru a nu rani partenerul

Foarte multe femei recunosc ca apeleaza la acest truc pentru ca sentimentele partenerului sa nu aiba de suferit. Daca el crede ca femeia este fericita, atunci si el va fi mai implinit si satisfacut din punct de vedere sexual.

Pentru a ii intari ego-ul

Barbatii sunt foarte mandri si au un ego incredibil de mare. Asadar, la orice simulare a orgasmului, el se va simti mai putin barbat daca va afla ca orgasmul nu a fost unul real, ci prefacut. De aceea, femeile prefera sa mimeze orgasmul si sa-l faca pe partener sa creada ca el este cel mai “barbat” dintre barbati.

Pentru a nu parea frigide

Un alt motiv pentru care femeile prefera sa mimeze orgasmul este ca nu cumva sa para frigide in ochii partenerului. Acestea se tem de faptul ca daca nu le arata partenerilor ca pot avea orgasm, vor fi parasite.

Pentru a incheia partida de sex

Femeile intervievate au mai declarat ca unul dintre motivele pentru care aleg sa mimeze orgasmul este ca isi doresc ca partida sexuala sa se termine cat mai repede. In acest fel, il ajuta pe barbat sa se excite mai repede si sa ajunga la orgasm mai repede, doar pentru a scurta partida de sex.