Viata de lux a vedetelor de la Hollywood impresioneaza prin opulenta si nonconformismul pe care-l expun. Case de milioane de dolari, masini din cele mai scumpe si haine ale celor mai faimosi designeri completeaza tabloul unei vieti aparent perfecte.

Casele vedetelor exprima personalitatea fiecaruia si abunda in elemente moderne, greu accesibile oamenilor de rand.

Mai jos va prezentam cele mai frumoase si sofisticate case cu care se lauda marile vedete internationale.

Asa arata locuinta din Los Angeles a faimoasei prezentatoare Ellen DeGeneres. Este o resedinta de lux ce se intinde pe o suprafata total de 2, 3 hectare. Bineinteles ca in aceasta suprafata sunt cuprinse gradina, terenul de tenis, piscina si curtea foarte spatioasa din spatele casei. Controversata prezentatoare TV Ellen este cunoscuta atat pentru show-urile amuzante pe care le modereaza, cat si pentru casatoria cu partenera sa Portia de Rossi.

Resedinta lui Nicolas Cage se numara printre cele mai luxoase ale vedetelor de la Hollywood. Casa, extrem de impunatoare, ofera vederi panoramice asupra regiunii. Interiorul este decorat modern cu piese de mobilier extrem de scumpe. Casa actorului este prevazuta cu lifturi interioare ce fac legatura intre parter si nivelele superioare. Aceasta casa luxoasa are in componenta un living spatios, o bucatarie eleganta, sapte dormitoare confortabile cu baie proprie, un home cinema, un spa si o piscina in aer liber. Acestora li se adauga si un garaj foarte mare care poate gazdui un numar de pana la 16 masini.

Frumoasa actrita Scarlett Johansson si-a imbogatit recent colectia de proprietati cu una pe plaja Hamptons din New York. Luxoasa resedinta se intinde pe o suprafata de 1,4 hectare ofera privelisti incredibile atat asupra oceanului, cat si asupra Parcului Napeague ce se afla in apropriere.

Chitaristul trupei Rolling Stones, Keith Richards, alaturi de sotia sa si-a achizitionat de curand un super penthouse in celebrul oras New York. Superbul penthouse este un duplex ce este dotat cu patru dormitoare cu baie proprie, un living spatios, o bucatarie si trei terase exterioare.

Cu o suprafata totala impresionanta de 12.000 metri patrati, resedinta actorului Richard Gere arata foarte aerisit si este simplu mobilata. In componenta resedinta are 12 dormitoare cu baie proprie, o bucatarie, un living spatios, mai multe verande. Atasate resedintei principale se afla doua case pentru oaspeti. Fiecare din acestea au cate un dormitor cu baie proprie si un living. Partea ce ne arata ca Richard Gere este un boem incurabil este ceainaria. Actorul si-a amenajat in  curte o incapere decorat in stil romantic si intim asemenea unei ceainarii din marile orase.

Locuinta actorului Dwayne „The Rock” Johnson are o suprafata totala de 100.000 de metri patrati. Aici este inclusa constructia propriu-zisa, curtea interioara si piscina exterioara. In sine casa nu are foarte multe incaperi, dar acestea sunt extraordinar de spatioase si inalte. Astfel, vedeta beneficiaza de 6 dormitoare, 7 bai, o sala de gimnastica si un mini-cinematograf.

Naomi Campbell are o casa foarte diferita de a tuturor vedetelor de talie internationala. Majoritatea au preferat sa aiba una pe plaja, langa mare sau ocean, cu foarte mult lux. In schimb, supermodelul a ales ceva neconventional. Noua ei casa este o nava spatiala in adevaratul sens al cuvantului. Acel tip de nava pe care l-am putut vedea in celebrul serial Star Trek si la dimensiunile respective. Locuinta este localizata in Barvikha, in aproprierea Moscovei.