In Captain Marvel exista o pisica si o cheama Goose, dar cine este Goose? Sau, mai degraba, ce este de fapt Goose?

In continuare, nu vom explica doar cine este pisica Goose din Captain Marvel, dar vom include si alte 9 fapte pe care putini le stiu despre aceasta creatura ciudata.

1. Numele ei este diferit in benzi desenate

In povestea originala Marvel Comics, pisica lui Carol Danvers nu se numeste Gasca, ci Chewie.

In film, s-a decis ca numele mascota Captainului Marvel sa fie Goose, in onoarea personajului interpretat de Pete Edwards in Top Gun (1986).

Acest lucru se datoreaza faptului ca Top Gun a servit drept inspiratie pentru personajul lui Brie Larson (trebuie sa va amintiti ca Captain Marvel este un mare pilot de lupta). 

2. Este o parte cruciala a filmului

Stim deja Marvel si cum ii place sa se interconecteze si sa lase indicii ascunse in toate filmele sale.

Cazul Gastei cu blana nu face exceptie, asa ca este probabil ca acesta sa aiba un rol mai important decat sa-i ceara mancare lui Carol Danvers.

Producatorul Jonathan Schwartz nu a explicat despre implicarea lui Goose, dar a spus: „Pisica lui Carol este foarte importanta in dezvoltarea conflictului, ne-am gandit ca ar fi grozav sa vedem asta in film”.

3. Trebuie sa va spunem ca Goose s-ar putea sa nu fie de pe aceasta planeta.

Unele teorii ale fanilor Marvel arata ca Goose nu este o pisica, cel putin nu este una din aceasta lume, ci este un Flerken.

Daca aceasta teorie este adevarata, cine stie, intr-una dintre acestea l-am putea vedea pe Gasca sa apara in Avengers: Endgame, a carui premiera va fi la mai mult sau mai putin la o luna dupa Captain Marvel. In aceasta nota puteti gasi mai multe informatii despre cea mai recenta parte din Avengers.

4. Este nevoie de patru pisici pentru a o juca pe Goose.

Ei spun ca nu este nimic mai dificil decat lucrul cu animalele si copiii si pare sa fie adevarat. Pentru personajul Goose, Schwartz a „angajat” patru michi, fiecare pentru scene si activitati diferite. Numele lor sunt Gonzo, Rizzo, Archie si Reggie. 

„Fiecare are specialitatea ei. Exista pisica pe care o porti, cea care se freaca de tine, cea care joaca si cea care este pentru prim-planuri”, explica Shwartz. Reggie este „eroul” si cel pe care echipa de efecte speciale il va lua drept referinta; El este si cel mai experimentat in fata camerei, potrivit antrenorului sau Ursula Brauner. 

In caz ca va intrebati, contrar a ceea ce se crede despre pisici, cele patru Gaste se inteleg bine, atat intre ele, cat si cu actorii.

5. Ii antreneaza cu sunete 

Pisicile care joaca Goose invata sa actioneze urmand sunete. Un sunet inseamna mers, altul inseamna alergare. De aceea, inregistrarea poate fi oarecum intarziata. 

6. Au propria lor zona de odihna

Cand nu filmeaza, Gonzo, Rizzo, Archie si Reggie stau intr-un colt al platoului unde au jucarii cu care sa se joace si unde jurnalistii pot veni la ei sa faca fotografii si, bineinteles, sa-i mangaie. 

7. Ai putea avea o Goose in casa ta

Datorita popularitatii asteptate a Capitanului Marvel si a intregii distributii, care include chipesul Goose, compania pregateste deja niste marfa cu chipul acestor feline portocalii. Eu vreau unul, si da, sigur ca si tu.

8. Brie Larson este alergica la pisici

Pare o gluma cruda a vietii (si este), dar protagonista din Captain Marvel este FOARTE alergic la pisici. Asa ca, din pacate, prietenia dintre Brie si cele patru pisicute se limiteaza doar la decor.

9. Carol Danvers este singurul super-erou care are un animal de companie.

Nu stim daca ceilalti eroi Marvel nu accepta animalele de companie, dar ne place ca ea este. 

10. Au mai ramas doar 3 zile pana sa a vezi pe Goose pe marele ecran

Da, stim ca acesta nu este un fapt curios, este doar pentru a ne entuziasma pentru ca Capitanul Marvel, in ciuda criticilor, va fi primul film Marvel cu o femeie, va avea un rol crucial in Avengers: Endgame si, ca bonus , va include o pisica. Ce ar putea fi mai bun?