Economia din ziua de astazi a impins tot mai multe persoane sa apeleze la un centru de depanare pentru a repara diverse aparate electrice in detrimentul achizitionarii unuia nou. Preturile duble la anumite device-uri  au devenit aproape inaccesibile pentru anumite persoane, punandu-i in dificultate, mai ales ca acestea se pot strica oricand fara a stii in prealabil.

La fel si laptopurile, PC-urile si sistemele All in one pot intampina defectiuni usoare sau grave, punandu-va in pericol bugetul, dar si proiectele in curs de solutionare. OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre de depanari din Bucuresti care activeaza pe tot teritoriul Romaniei, pentru a ajuta cat mai multe persoane sa beneficieze de asistenta in cel mai scurt timp. Anul acesta au lansat si pachetul Premium Service in care puteti beneficia de multe avantaje si gratuitati, tocmai pentru a-i putea accesa mai usor si confortabil. Poti comanda aici incarcator laptop, memorii de stocare, memorie RAM, sau orice alta componenta de care aveti nevoie.

6 avantaje care te vor convinge ca merita sa folosesti noul serviciu Premium Service

De acum aveti posibiltatea de a accesa serviciile lor mai usor ca niciodata. Acestia dispun de un formular online in care puteti sa detaliati problemele intampinate cu device-ul detinut, iar un consultant va lua legatura cu dumneavoastra pentru a stabili toate aspectele in privinta repararii sau inlocuirii anumitor piese.

1.Retur gratuit in 60 de zile

Puteti inlocui in 60 de zile orice componenta daca ati beneficiat de montaj realizat de OnLaptop. In acest fel veti putea testa sistemul sa aiba performantele dorite.

2.Montaj ultra  rapid

Cu Premium Service puteti avea acces la montaj rapid, spre exemplu un display, momoria de stocare sau memoria RAM, putand fi inlocuita in doar 60 de minute de la receptionarea laptopului.

3.Pick-Up & Return gratuit

Nu aveti timp? Nu este o problema. De acum beneficiati de transport gratuit atat pentru ridicare, cat si pentru returnare in cele mai sigure conditii. Nu veti mai pierde timpul in trafic, putandu-va concentra astfel la alte activitati urgente.

4.Prioritate in service 

Veti beneficia de prioritate atunci cand device-ul a ajuns in service. Un tehnician va va prelua imediat sistemul pentru a-l diagnostica si incepe procedura de reparare.

5.Inlocuire gratuita pe perioada garantiei 

Pe perioada garantiei veti avea optiunea de a va putea inlocui piesele gratuit in cazul in care nu sunteti satisfacut de performantele redate.

6.Tehnicieni cu experienta

OnLaptop are o experienta de peste 10 ani, iar in tot acest timp au reusit sa solutioneze peste 10 000 de device-uri, 90% dintre ele find gata chiar in aceasi zi. Devotamentul si seriozitatea de care dau dovada pentru fiecare aparat in parte i-a facut pe acestia sa fie in topul celor mai bune centre din Romania.

Cu ajutorul serviciului Premium Service nu veti mai avea grija timpului sau a modului de reparare. Fiecare sistem este atent verificat si i se va acorda aceasi calitate de reparare, fie care este vorba de un upgrade sau de o simpla piesa.