Pentru o cauza nobila, vedetele sunt dispuse la foarte multe sacrificii. Chiar sa renunte la haine, dacă este nevoie de asta pentru a face un apel important. Organiztiile care sustin cauze umanitare au profitat la maximum de acest aspect si si-au pus la lucru creativitatea pentru a gasi cele mai inedite moduri de a promova o idee prin imaginea nud a unei celebritati. Vezi mai jos fotografiile hot si pentru ce cauze au fost acestea realizate.

Problema resurselor de apa naturala au determinat-o pe frumoasa Gisele sa renunte la haine pentru a face clar mesajul: apa este viata. Topmodelul a pozat nud pentru a salva resursele de apa din Brazilia, tara sa natala. Acoperita doar de o rochie „din apa”, Gisele cu siguranta a captat atentia, cel putin a publicului masculin.

Pe Miranda Kerr nu a deranjat-o sa renunte la haine pentru a promova un stil de viata echilibrat, in care hidratarea si protectia solara joaca un rol foarte important. Miranda a lansat chiar dacă o linie de cosmetice și un blog, Kora, respectiv Kora Organics. Pe blogul sau, topmodelul da sfaturi de ingrijire si de frumusete.

Fosta Posh Spice a fost convinsa sa renunte la haine de Marc Jacobs, prin campania „Protect the skin you’re in”, care avea ca scop prevenirea aparitieie cancerului de piele, prin o mai mare atentie la ingrijirea si protejarea pielii. „Victoria adora munca lui Marc insa nu se simte foarte confortabil cu ideea de a poza nud. Marc a facut tot posibilul pentru ao convinge, iar cand a aflat despre ce cauza nobila este vorba nu a putut refuza. Fotografia pe care ea se Marc au ales-o este incantatoare – sexy si interesanta ”, a declarat o sursa pentru Daily Mirror.

Desi pozatul provocator nu reprezinta o noutate pentru Dita, nu in fiecare zi se poate lauda ca face asta pentru o cauza nobila – aceeasi pentru care a pozat si Victoria, „Protect the skin you’re in”.

Si Winona Ryder a luptat pentru prevenirea cancerului de piele si a pozat nud tot pentru campania lui Marc Jacobs, „Protect the skin you’re in”.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) cu siguranță stie cum se atrage atentia. Actrita Eva Mendes si-a incantat fanii cu o imagine pe care acest lucru nu o vor uita prea curand, totul pentru cauza animalelor, pentru care lupta organizatia.

Din lipsa de imaginatie, probabil, Adam Levine a preluat ideea albumului sau, “Hands all over”, pentru a pune in scena un pictorial nud, cu el in rolul principal, totul pentru un scop nobil: protestarea si avertizarea cu privire la pericolul cancerului testicular. Cantaretului i-au fost acoperite partile intime de mainile fostei sale iubite, modelul Victoria’s Secret, Anne Vyalitsyna.

Fosta iubită a lui George Clooney, Elisabetta Canalis, a pozat nud intr-o campanie PETA, pentru a protesta împotriva cruzimii împotriva animalelor. “Cred ca acesta este cel mai bun motiv pentru care m-am dezbracat vreodata”, a declarat vedeta.

Vrei sa imbraci o Irina Shayk goala? Ai ocazia acum, pentru ca modelul să poată fi nud pentru o linie de tricouri create de Marc Jacobs, pentru campania „Protect the skin you’re in”, care isi propune sa traga un semnal de alarma cu privire la problema cancerului de piele. Profitul obtinut din vanzarea tricourilor va fi donat catre Institutul de cancer de piele din cadrul Universitatii New York.