Foarte multe vedete de la Hollywood au devenit mamici in ultima perioada. Multe dintre aceste celebritati si-au pastrat atitudinea sexy dar si un corp de invidiat.

Ele fiind astfel un exemplu pozitiv pentru toate femeile din lume, aratandu-le cat de important este sa ai grija de tine si chiar atunci cand esti mamica.

Am facut un top cu cele mai sexy si frumoase mamici de la Hollywood, pe locul 1 fiind Mila Kunis care are o fetita, pe nume Wyatt, cu actorul Ashton Kutcher. Iata care ar fi celelalte mamici sexy din top:

Jennifer Lopez

Artista are 45 de ani dar arata impecabil. Aceasta este mamica a doi gemeni, Max si Emme din 2008. Desi a luat o pauza de la cariera, aceasta a revenit in 2011 in emisiunea American Idol si a continuat sa-si duca proiectele la bun sfarsit in paralel. (Sursa foto)

Jessica Alba

Actrita a nascut-o pe Honnor in 2008 si pe Haven in 2011, asadar este mamica a doua fetite superbe alaturi de sotul ei Cash Warren. Jessica Alba este o mamica foarte activa si iubitoare si a reusit sa-si pastreze si cariera cu succes. (Sursa foto)

Beyonce

Una dintre cele mai sexy mamici din lume, Beyonce sau Queen Bey, a adus pe lume o minunatie de fetita in 2012 pe nume Blue Ivy. Aceasta si-a revenit la trupul de diva rapid dupa nastere si arata in continuare tanara si frumoasa. (Sursa foto)

Angelina Jolie

Angelina nu este doar o femeie frumoasa ci si o super mamica. Aceasta are 6 copilasi minunati, Shiloh Nouvel, Vivienne, Maddox, Zahara, Pax si Knox. Desi a nascut si este tot timpul activa, aceasta si-a pastrat frumusetea si naturaletea cu care si-a obisnuit fanii. (Sursa foto)

Miranda Kerr

Miranda Kerr este cea mai simpatica mamica din lume. Aceasta a adus pe lume in 2011 un baietel si desi a ramas singura, dupa un divort urat de Orlando Bloom, pare mai fericita si mai implinita ca niciodata. (Sursa foto)

Victoria Beckham

O alta mamica eroina a Hollywood-ului este si Victoria Beckham. Aceasta are 3 baieti frumosi si o fetita minunata care seamana de minune cu taticul ei celebru.

Megan Fox

Minunata Megan Fox are doi baieti cu Brian Austin Green si pare mai fericita ca niciodata. Aceasta a stat departe de ochii presei in ultima perioada dar suntem siguri ca ne va incanta in curand cu un rol sexy. (Sursa foto)

Blake Lively

Fata sexy din Gossip Girl a devenit mamica unei fetita anul acesta. Aceasta este casatorita cu actorul Ryan Reynolds si a fost votata in nenumarate randuri ca fiind cea mai sexy gravida de la Hollywood. (Sursa foto)