Te gandesti sa te angajezi intr-un studio videochat, dar nu stii exact daca e pentru tine sau la ce incasari poti ajunge? Poate urmatoarele informatii te vor ajuta in luarea unei decizii.

Pentru inceput, pot spune ca jobul de model online mi se pare unul dintre cele mai interesante si versatile locuri de munca. Interactionez live cu spectatorii din comunitatile de chat cu care am format deja o legatura stransa si lucrez dupa propriul program, in functie de propriul meu ritm.

Pe langa castigurile pe care, cu siguranta, ca si tu le-ai luat in calcul, am ales sa fac chat deoarece stiam ca ma va ajuta sa castig incredere in mine, sa devin independenta financiar si sa imi scot la suprafata o personalitate pe care, poate, o tineam ascunsa pentru a nu fi etichetata intr-un mod gresit de cei din jur. Si asa a si fost!

Jobul de model s-a transformat pentru mine intr-o experienta noua si unica, pe care nu as schimba-o cu alta vreodata. Fiecare persoana o traieste in felul ei. Ceea ce trebuie sa iti aduci mereu aminte este ca din experiente ai mereu cate ceva de invatat, fie ele mai coplesitoare sau dimpotriva, pline de entuziasm.

In ceea ce priveste castigurile, in functie de cat te implici si iti mentii interesul, poti ajunge la sume de $1000-$5000 lunar. Asta, pentru inceput. Dar sumele pot ajunge chiar si la $10000 intr-o luna. De fapt, limita de castig nu exista. Dar exista cativa factori de care ar trebui sa tii cont pentru a ajunge la o astfel de performanta.

De exemplu, angajarea intr-un studio videochat profesionist, legal, care sa ofere toate conditiile pentru o sesiune online. Vorbesc, aici, de un studio cu echipamente de streaming performante, cursuri specializate prin care sa te ajute sa evoluezi personal si profesional, in care sa poti primi sfaturi de la profesionisti  – incepand de la arta videochat-ului pana la coafarea parului si realizarea unui machiaj in ton cu cerintele admiratorilor.

Eu mi-am gasit locul la Art Studio. Si nu regret nicio clipa decizia luata. Aici am descoperit beneficiile de a lucra cu un studio de videochat corect. Te sfatuiesc sa faci si tu la fel. Mai ales daca nu esti autodidacta, ar fi bine sa eviti lucrul de acasa si sa incepi cu un studio specializat. Lucrezi, de obicei, opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana, dar iti poti prelungi programul daca asta doresti. Castigurile financiare vor fi si ele pe masura, mai ales daca reusesti sa iti respecti intervalul orelor de munca, fapt ce te va ajuta enorm in fidelizarea membrilor si castigarea unei comunitati frumoase.

In plus, locatia centrala – din Piata Unirii – a studioului ajuta si ea foarte mult. Pentru mine, a fost un prim indiciu legat de seriozitatea celor de aici. Pentru ca in majoritatea cazurilor, studiourile de videochat „ascunse” pe strazi laturalnice si ferite de ochii lumii functioneaza ilegal sau nu ofera profesionalism. In schimb, intr-o locatie centrala cu un sediu pe masura – utilat si mobilat lux – usor accesibila, iti poti creste spectaculos veniturile de la o luna la alta datorita colectivului unit si sistemului performant de training care iti poate asigura evolutia ca model.

Si nu ai cum sa nu ajungi la performante nebanuite intr-un mediu deschis, relaxat, linistit, profesionist, ultramodern si inovativ. Continui sa beneficiez de un sistem de plata transparent, pot afla oricand ce sume am castigat si am parte de consultanta de fiecare data cand situatia o cere, ceea ce imi asigura o evolutie pe orice plan. Totul se intampla intr-un studio de videochat exclusiv feminin, ceea ce reprezinta un mare plus pentru mine, si cred ca si pentru orice model aspirant la un job in videochat.