Telefoanele Apple din seria iPhone 12 există pe piață de ceva vreme și am avut deja suficient timp să ne obișnuim cu toate cele patru modele din această serie. Pentru cunoscători aceste telefoane mobile reprezintă o evoluție semnificativă comparate cu telefoanele din generația anterioară, iPhone 11.

Dacă ar fi să enumerăm câteva din principalele calități ale seriei de telefoane iPhone 12 putem începe cu noul lor design absolut superb, performanțele mai bune și camerele superioare celor din generațiile anterioare. În plus, oricare din aceste telefoane mobile poate fi dotat cu un set de huse iPhone 12, huse iPhone 12 Pro sau huse iPhone 12 Pro Max de la Itelmobile pentru un plus de personalitate.

Având în vedere că oricare din modelele iPhone 12 este un telefon mai mult decât atrăgător, probabil, mai ales dacă ești fan al companiei Apple, ți-ai pus deja întrebarea dacă merită sau nu să investești într-un nou terminal și să treci deja la următoarea generație. Și într-adevăr, există o mulțime de motive pentru care ai putea să-ți dorești un astfel de telefon. Iată câteva dintre ele:

De ce să cumperi un telefon din seria iPhone 12?

Designul excepțional

Toate ca toate, dar niciun alt producător de telefoane mobile nu se pricepe mai bine ca Apple să creeze niște terminale atât de frumoase. Designul telefoanelor mobile din seria iPhone 12 este o combinație dintre disingul seriei iPhone 11 și mult îndrăgitul iPhone 5 cu ale sale colțuri pătrățoase. De asemenea, telefoanele din seria iPhone 12 vin și într-o gamă diversă de culori! Telefoanele iPhone 12 și iPhone 12 Mini sunt disponibile pe negru, alb, albastru, verde și roșu și oricare din ele arată foarte bine. La categoria grea, terminalele Pro se identifică printr-o nuanță nouă, Pacific Blue, care înlocuiește Midnight Green prezentă în gama de culori a telefoanelor mobile iPhone 11 Pro.

Display-urile mai mari

Un alt avantaj extrem de important pe care îl oferă seria iPhone 12 este dimensiunea ecranelor tuturor telefoanelor din această serie. Aceste display-uri nu sunt doar mult mai bune decât cele folosite în generațiile precedente, dar sunt disponibile și într-o gamă mai variată de mărimi. Ca rezultat, telefonul iPhone 12 oferă un display OLED de 460 pixeli per inch, care arată pur și simplu minunat. Din păcate acest display nu este un display cu rată rapidă de refresh, dar dacă îți dorești un aparat cu această capacitate poți investi într-unul din terminalele Pro.

Conectivitatea 5G

Conectivitatea 5G oferă o mulțime de noi avantaje față de cea 4G. Capacitățile ei nu mai sunt de mult un secret și chiar dacă se poate folosi în doar câteva orașe din lume, deschiderea către folosirea acestei noi tehnologii a tuturor producătorilor de telefoane este din ce în ce mai evidentă. Dacă e să ne gândim la producătorii asiatici de telefoane mobile, putem spune chiar că Apple a fost cam încet în legătură cu acest subiect. Dar niciodată nu este prea târziu și chiar și acest simplu amănunt face ca investiția în seria iPhone 12 să fie un mare plus.

Camera mai bună

Sistemul de lentile ce formează camerele principale nu a fost deloc neglijat de producătorii telefoanelor din seria iPhone 12. Chiar și modelul standard oferă utilizatorilor săi un sistem dual de lentile, mai mult decât satisfăcător pentru orice tip de fotografie, indiferent de condițiile de lumină. Lentila principală a acestui telefon are o deschidere f/1.6 care permite luminii să pătrundă din abundență putând astfel să imortalizeze fotografii deosebite chiar și în spațiile întunecate. Mai mult, la această serie și modul pentru noapte este disponibil la toate telefoanele, indiferent de tipul lor!

Accesoriile MagSafe

Apple a construit un nou ecosistem de accesorii pentru telefoanele sale numit MagSafe. Explicat pe scurt, conceptul MagSafe dă voie accesoriilor și încărcătoarelor Apple să se prindă printr-un magnet de spatele telefonului. De asemenea, tot cu ajutorul acestui sistem, mai poți să prinzi de propriul telefon lucruri precum un portofel sau dimpotrivă, să prinzi telefonul de caroseria unei mașini. Cu alte cuvinte, MagSafe este un concept inovativ și original și de asemenea încă un motiv pentru care considerăm telefoanele din seria iPhone 12 o mare investiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here