Nu a fost Far From Home sau The Amazing Spider-Man, cel mai bun film al eroului paianjen de pana acum a fost Spider-Man: Into the Spider-Verse si, in sfarsit, s-a confirmat ca a doua parte a povestii lui Miles Morales este deja in curs de dezvoltare.

Into the Spider-Verse are loc intr-o realitate alternativa in care Peter Parker lipseste (sau mai degraba se crede mort), dar orasul gaseste un nou erou intr-un adolescent pe nume Miles Morales, care are radacini afro-americane si latino, pe care il descopera. ca are aceleasi puteri ca eroul sau preferat si trebuie sa le foloseasca pentru a opri un nou raufacator care vrea sa distruga lumea.

Primul film le-a aratat fanilor lui Miles Morales si Spider-Man prima versiune a multiversului pe film, adunand multe versiuni ale super-eroului legendar impreuna intr-un singur loc pentru a crea o echipa indestructibila si nu se termina aici.

Acum se vorbeste despre posibilitatea unui multivers live action care sa-l reuneasca pe Tom Holland (actualul Spidey) cu actorii care l-au jucat pe Peter Parker in trecut (Tobey Maguire si Andrew Garfield) si Sinister Six, dar si despre o continuare. in care multiversul Spider-Man va creste putin mai mult.

Continuarea lui Spider-Man: Into the Spider-Verse a inceput productia anul trecut si are o data de lansare in 2022. Premiera este departe, dar au lansat deja doua imagini in care poate fi vazut Spider-Man 2099, care se zvoneste ca va face parte din continuare.

Producatorul Phil Lord a dezvaluit cu luni in urma ca noul film il va prezenta pe Omul Paianjen japonez care a aparut pentru prima data in 1978. Acest Omul Paianjen japonez era similar cu personajele din seria Power Rangers, folosind artele martiale pentru a invinge orice. cautau sa faca ravagii in orasul lor si aveau propria lor poveste de origine, diferita de personajul american.

Stim ca Marvel are planuri de a crea un univers urias in jurul lui Spider-Man (cu filme precum Morbius, 6 filme Spider-Man si revenirea unor personaje precum Electro si Doctor Octopus), dar filmul de animatie poate (cel putin deocamdata) ajungand in multe alte locuri in care actiunea live inca nu poate, asa ca ar putea fi cheia pentru a afisa mult mai multe personaje clasice care nu au avut sansa sa faca saltul pe ecran.

Cand putem vedea Spider-Man: Into the Spider-Verse 2?

Continuarea trebuia initial sa ajunga in cinematografe in aprilie 2022, dar totul a fost amanat putin si data a fost schimbata in octombrie a aceluiasi an, producatorul Chris Miller spunand ca: „Dezvoltarea de noi tehnici artistice inovatoare care se realizeaza. pentru urmatorul film Spider-Verse deja ma innebuneste. O sa faca primul film sa arate ciudat.”

Despre ce este Spider-Man: Into the Spider-Verse 2?

Primul film s-a incheiat cu fiecare versiune a lui Spider-Man revenind la propria lor realitate, dar ne-au aratat si ca exista sansa ca ei sa comunice intre dimensiuni sau chiar sa se reintalneasca in acelasi loc si exista un moment in care poti vedea asta. un fel de portal de pe care se aude vocea lui Spider-Gwen.

Producatorul Amy Pascal a dezvaluit ca continuarea va relua exact de unde a ramas primul film, asa ca i-am putea vedea din nou pe Miles Morales si Gwen Stacy in actiune. Se presupune ca intriga se va concentra pe cei doi, dar deschide si posibilitatea de a vedea mai multe versiuni de Spider-Man, precum versiunea din Japonia pe care aceiasi producatori au confirmat-o.

Pentru moment, producatorii Phil Lord si Chris Miller au spus ca vor sa-l vada pe Silk (care este un coleg de clasa al lui Peter, care a fost si el muscat de paianjenul radioactiv) si Spider-Punk, dar exista o multime de alte versiuni care ar putea aparea si ele. Intr-un prim teaser, fanii au observat o referire la Takuya Yamashiro, care este o versiune japoneza a lui Spider-Man

Ce actori se vor intoarce pentru continuarea?

Se asteapta ca Shameik Moore si Hailee Steinfeld sa reia personajele lui Miles Morales si Gwen Stacey, alaturi de Brian Tyree Henry in rolul tatalui lui Miles, Jefferson Davis, Luna Lauren Velez in rolul mamei lui Miles, Rio Morales, si Kathryn Hahn in rolul Doc. Ock, care se pare ca va fi au un rol mai mare in continuare.

Nu s-a confirmat inca nimic despre noile personaje, dar cu siguranta au deja pe cineva in minte pentru unele dintre ele.