Urmatorul tau maraton are nevoie de cateva serii supranaturale, mai ales daca esti unul dintre cei care nu vor trece la un mister bun pentru lume.

Al treilea sezon din Dark pune capat unuia dintre marile mistere supranaturale de la televizor si este ultima parte a unuia dintre cele mai bune seriale pe care Netflix le-a facut in intreaga sa istorie, dar exista si alte mari mistere de urmarit mai tarziu si care vor avea sa ocoleasca povestea pentru a incerca sa gaseasca raspunsurile inainte de a vedea sfarsitul.

Uneori, cele mai bune mistere au raspunsuri care ii duc in locuri supranaturale, cele mai bune seriale amesteca care cu un pic de realitate pentru a depasi limitele imposibilului in asa fel incat sa te poti simti conectat la ceea ce vezi in poveste, dar fara. pierde acel element fantastic care le face atat de dependente.

In lumea serialelor totul este posibil si Dark ne-a aratat ca, cu cat este mai intortocheat, intunecat si mai ciudat, cu atat ne dorim mai mult sa-i descoperim toate secretele. Dark nu este singurul, Netflix are o lista lunga de seriale misterioase cu elemente supranaturale si imposibile care se joaca cu perceptia noastra asupra realitatii si ne fac sa punem la indoiala tot ceea ce credem ca este posibil sau imposibil.

De la societati secrete cu origini intunecate pana la povesti despre granitele dintre viata si moarte, iata 7 seriale Netflix (si 2 HBO) de urmarit daca esti fan al misterelor supranaturale.

In noapte

Aceasta serie incepe cu un alt tip de apocalipsa. Un pasager nebun deturneaza un avion si le spune tuturor ca atunci cand va rasari soarele toti vor muri, la inceput nimeni nu-l crede, dar incetul cu incetul isi dau seama ca se intampla ceva foarte ciudat in lume si trebuie sa ramana mereu inaintea apusului pentru a supravietui. Avionul calatoreste din tara in tara pentru a ramane mereu noaptea, ceea ce le ofera sansa de a gasi o solutie. 

Zona alba

Acest serial francez are loc intr-un orasel din Franta care este izolat de restul lumii, acolo un detectiv care ascunde un trecut intunecat trebuie sa investigheze disparitia unui adolescent si o serie de evenimente ciudate si inexplicabile care s-au petrecut.

Nu sunt de acord cu asta

Jumatate serial pentru adolescenti si jumatate mister supranatural, aceasta este povestea unei adolescente care descopera ca are puteri potential periculoase (cum ar fi sa faca lucrurile sa explodeze) si se trezeste urmarita de o figura intunecata care are un plan pentru ea.

OA

Creat de Brit Marling si Zal Batmanglij, serialul (unul dintre cele mai bune pe care Netflix le-a anulat) exploreaza viata de dupa moarte si ideea universurilor paralele prin povestea lui Prairie, o femeie care dupa ce a avut o experienta apropiata La moarte descopera ca exista multe versiuni ale realitatii in care exista diferite versiuni de oameni si totul se complica atunci cand un om de stiinta excentric vrea sa o foloseasca pentru a invata cum sa treaca intre diferitele lumi si sa le controleze toate secretele.

Stranger Things

O fata misterioasa deschide un portal catre o alta lume, un baiat este rapit de o creatura ciudata, iar prietenii sai trebuie sa-si riste viata pentru a-l salva inainte de a fi prea tarziu, iar acesta este doar inceputul a ceea ce devine o lupta pentru salvarea umanitatii si oprirea unui invazia rusa.

Inocentii

Harry si June sunt doi adolescenti care fug de familiile lor pentru a fi impreuna, dar povestea lor de dragoste scapa de sub control cand descopera ceva incredibil, ea are capacitatea de a-si schimba forma si un om de stiinta incearca sa o captureze pentru a descoperi cheia puterea ei.

Hemlock Grove

Inainte de a fi Pennywise, Bill Skarsgard a fost roman in aceasta poveste despre vampiri, varcolaci si un mister care ar putea dezlantui o forta malefica in micul si pasnic oras Hemlock Grove, unde nimic nu este asa cum pare.

Ares

O societate secreta intunecata cu un secret si mai intunecat. O eleva din Amsterdam se alatura unei societati secrete de la scoala ei, care exista inca din Epoca de Aur olandeza, dar lucrurile nu sunt atat de simple sau inocente si trebuie sa decida ce este dispusa sa faca pentru a deveni parte din grupul pe care si-l doreste. in spatele mortii mai multor studenti.

Varfuri gemene

Din pacate, Netflix are doar cel mai recent sezon al acestui serial cult pe care creatorii lui Dark l-au numit ca una dintre referintele lor. La fel ca si Dark, aceasta serie incepe un mister care se dovedeste a fi mai complex si mai diferit decat parea. 

Simtul 8

Aceasta este povestea unui grup de personaje din diferite parti ale lumii care par a fi conectate printr-o forta misterioasa care le permite sa vada si sa experimenteze ceea ce experimenteaza ceilalti, ceea ce ii face tinta unei organizatii care vrea sa-i prinda in capcana. pentru a intelege cum functioneaza conexiunea dvs 

Exteriorul

Inspirata de romanul lui Stephen King, aceasta este povestea unui detectiv dintr-un oras mic care descopera ca persoana responsabila pentru uciderea brutala a unui baiat poate fi legata de alte crime teribile si de un monstru care pare sa iasa direct din basme.

Resturile

Liv Tyler si Justin Theroux joaca in acest serial care incepe dupa un incident ciudat in care 2% din populatia lumii dispare fara urma, unii incearca sa-si continue viata, dar exista un cult care vrea sa se asigure ca nu uita niciodata ceea ce au pierdut si durerea pe care o simt.