„Buna sunt Larisa.

Am 16 ani. Acum 1 an m-am indragostit de cineva. El are 25 ani.

Era ziua unei prietene si m-am dus la petrecere in timp ce iubitul meu lucra. La unu noaptea am iesit din club de la petrecere cautandu-mi un taxi, iar atunci doi barbati m-au inghesuit intr-un colt si m-au violat.

Eu am incercat sa scap, am tipat, m-am zbatut dar degeaba. Cei doi barbati m-au si baut pentru ca eu ma zbateam. In timp ce ei ma violau iubitul meu a venit si el.

Atunci cand a venit a inceput sa ma bata si sa ma ameninte. Dupa ce ma batut s-a dezbracat si a inceput si el sa ma violeze, iar dupa o ora am putut sa scap.

Am ajuns acasa foarte tarziu asa ca nu mi-am mai trezit parinti, asa ca m-am dus in camera si nu am dormit toata noaptea. Dupa o saptamana doua a inceput sa mi se faca rau: ameteam, vomitam etc.

Dupa asta am fost sa-mi iau un test de sarcina. Acum eram insarcinata, nu am stiut ce sa le spun alor mei pentru ca imi era frica, nu stiam cum vor reactiona.

Dupa 3 luni mama a observat ca m-am ingrasat asa ca m-a intrebat daca mi s-a intamplat ceva, asa ca nu i-am spus ca am fost violata.

Va rog, nu vreau sa ma judecati, vreau cateva sfaturi cum sa-i spun mamei de toate astea…”