„Trenul vietii” – parca asa se numea filmul:- Si cum ai ajuns tu sa fii nebunul satului?- Pai cand s-au impartit meseriile nimeni nu a vrut sa fie nebun. Asa ca am luat eu meseria asta.Cine ar vrea sa lucreze in industria minciunilor?Practic vorbind este un job care nu are candidati ( concurenta ). Ceea ce inseamna ca e foarte bine platit!Si a intradevar poate sa para absurd sa vrei un post bine platit pe care probabil o sa il ai toata viata … dar ce sa faci in unele momente in viata … trebuie sa te sacrifici. Faci asta pentru binele omenirii. Nici chiar asa, ca nu vrem sa dramatizam articolul: faci asta spre binele tau!

In momentul in care mi s-a oferit ideea … eram prea incult sa pot accepta asa ceva. Adica nu stiam destul de multe incat sa zic: vrei sa fiu bogat si sa lucrez putin … deci accept!De-a lungul timpului studiind oferta … am vazut avantajele: sa fiu bogat si sa lucrez putin!

Si se pare ca lucram ilegal in aceasta industrie de mult timp.Cand i-am zis lui tata ca vreau sa fiu director din prima, nu m-a crezut … a zis ca mint. Dupa aia cand am demonstrat ca minciuna poate fi adevarata … lucrurile tot nu s-au schimbat. Vorba aia daca ai mintit odata ( si i-am zis cu vreo 3 ani inainte sa se intample ) asa ramai.Eu m-am multumit cu ideea: sunt un mincinos si am ajuns la ce vroiam.

Industria minciunilor …Pentru mine deja e momentul sa ma declar cu carte de munca in ea. Sigur nu am de gand sa spun public lucrul asta dar a iti recunoaste tie asa ceva … a accepta un lucru cel putin te scapa de o gramada de ganduri inutile.Si foarte interesant ca industria asta merge cel mai bine pe piata de dating. Acolo orice e permis si unele lucruri chiar sunt necesare:- O sa reusesti, esti buna, frumoasa, imi place de tine … si o gramada de lucruri care, cand sunt vazute de altii … Altii sunt in general inutili! Mai degraba te-ar ajuta sa stii despre altii ca vor:- Macar sa ma minti frumos!Pentru ca oamenii alearga dupa sentimente. Ce e asa rau in a minti ( din punctul tau de vedere ) doar ca altcineva sa se simta mai bine?Adica chiar atat de important te crezi tu incat sa nu ajuti pe cel de langa tine?Si altii zic ca nu e frumos, etic si moral … ce stiu ei despre viata … dar cu siguranta cand auzi pe cineva zicand asa ceva e clar ca nu are experienta in domeniu miniciunilor. Stii unde te angajezi, si mai ales pe ce post, cand nu ai experienta?!

Si daca studiezi bine viata o sa observi ca nici nu e greu sa prinzi si tu un job aici.Majoritatea lucrurilor pe care le aud sunt niste minciuni care nu au legatura cu realitatea. Si poate daca poveste e pe bune ( s-a intamplat ) … interpretarea data unui eveniment de oameni … ohooooooo minciuni, minciuni, minciuni. Ajuta cu nimic pe proprietarul interpretarii si tie iti pierd vremea!Toata lumea minte si majoritatea nici nu isi dau seama. Cand se prind isi cer scuze.Pentru toate exista o solutie.Inca vorbim de minciuni aici!

Cea mai buna forma de a minti ( si de fapt si singura care merita pentru mine ) sa spui adevarul!Si adevarul este ca:- Suntem saraci, avem prea putine dorinte si vise, ii cam uram pe ceilalti, suntem lenesi si neincrezatori si ne dam drept iubitori de planeta, animale si POATE oameni! Oricum totul facem pentru copii nostrii. Preferam o depresie si oboseala continua decat liniste interioara.Acum e putin scris mai sus dar cui ii place adevarul asta care este real?!Asa ca hai si tu in industria minciunilor.

ATENTIE: desi joburile sunt practic nelimitate … foarte putin se califica.Oricum decat cu adevaruri adevarate, ca cel de mai sus … ca alternativa, merita macar testata!