Dacă și ție îți place să ai unghiile perfect îngrijite, dar nu ai timp sau buget să mergi la cosmetician, poți alege sa cumperi o trusă de unghii pentru a avea un rezultat profesional cu mare ușurință.

Un kit unghii gel are diferite utilizări, astfel încât să poți lustrui, înmuia, pili, îndepărta calusurile și cuticulele.

Iată mai jos pașii pe care îi poți realiza dacă decizi să îți iei un kit de unghii.

Pași pentru a-ți realiza o manichiură ca la salon

1. În primul rând, trebuie să îndepărtezi urmele de lac anterior de pe unghii cu bumbac și demachiant (pe unghiile reale sau false).

2. Acum poți să-ți pilești unghiile pentru a le da forma dorită, mereu în aceeași direcție (din exterior spre interior) pentru a evita slăbirea și despicarea lor. Le modelezi folosind capul de dăltuire și capul pilei, viteza mare de rotație îți permite să acționezi cu precizie și viteză.

3. Ai grijă de conturul unghiei: trebuie să lucrezi pe cuticule. Pentru a le înmuia, înmoaie degetele în apă fierbinte. După aceea, împinge cuticulele înapoi folosind împingătorul de cuticule.

4. Lustruiește suprafața unghiei cu ajutorul capului de lustruit, acest lucru elimină dungile inestetice care sunt adesea foarte marcate. Poți folosi apoi capul de lustruit pentru a le face să strălucească datorită rotațiilor sale de 4000 rpm. Reține că fiecare vârf trebuie folosit cu mișcări mici, rapide, pentru a nu risca să se înfigă pe alocuri în unghie și astfel să o slăbească prin rafinarea ei.

5. Folosește peria antipraf pentru a curăța perfect unghia înainte de a aplica noul tău lac sau cremă hidratantă. Capul de lustruit oferă unghiilor un aspect sănătos și strălucitor!

6. Acum poți continua să aplici un gel sau o ojă semipermanentă, idealul este mai presus de toate aplicarea unei baze transparente care să protejeze unghiile de îngălbenire și să le asigure o mai buna rezistență la lac. Acum se aplică primul strat de lac, cât mai subțire posibil și se lasă să se usuce 15 minute. Apoi aplici al doilea strat. Începe din centrul unghiei și apoi întinde lacul spre părțile laterale ale unghiei.

Tehnica pentru picioare perfecte este similară

După o bună igienă a picioarelor, poți îndepărta cu ușurință calusurile folosind capul de frecat, care îndepărtează pielea moartă. Un disc îți va permite să cureți foarte precis sub unghiile de la picioare. Unghiile frumoase, impecabile sunt foarte atractive, mai ales cu picioarele goale, la modă!

În concluzie, un kit de unghii este foarte util și are toate instrumentele necesare pentru o aplicare perfectă a unui gel sau a unei oje semipermanente.

Așa că tratează-ți mâinile și picioarele pentru o îngrijire optimă. E timpul să faci cunoștință cu frumusețea și ai grijă de tine!