Nu renunta niciodata sa te intrebi „Ce pot face mai mult pentru mine?”Asa incepe si povestea mea. De fapt, asa am inceput eu sa visez la noi cai de a-mi imbunatati viata. Si am reusit! Buna, sunt Adela! O femeie implinita, independenta si asumata, care a acceptat provocarea alegerii unui job diferit intr-un studio videochat ce m-a purtat intr-o calatorie a cunoasterii si succesului.

Stiti vorba aia cu „Planuri mari, rezultate mici?” Este o realitate des intalnita, care nici pe mine nu m-a ocolit. Nu aveam vreo familie de intretinut sau vreo drama acasa, dar aveam datorii la banca, iar firea competitiva m-a obligat sa-mi ridic standardele. Munceam non-stop, fara a-mi ingadui un timp pentru destindere, ajungand, pur si simplu, sa sufar din cauza asta. Imi pierdusem viziunea si ma complacusem in mediocritate. Pana intr-o zi cand am cerut mai mult de la mine. M-am autoimpulsionat pentru a incerca lucruri pe care, in mod obisnuit, nu as fi avut curajul sa le incerc. Pentru ca, nu-i asa, cea mai buna metoda de a ne invinge temerile este de a le infrunta.

  • Stiam un singur lucru. Ca vreau sa fac bani din ceva care sa imi placa. Si inotam atunci intr-o mare de schimbari. Si daca tot eram hotarata sa abandonez mentalitatile invechite, iar tehnologia evolua cu pasi uriasi, m-am aliat noului val si am privit schimbarea ca pe o oportunitate pe care va trebui sa mi-o asum pentru a atinge un nou nivel in viata profesionala si cea personala. Auzeam deseori ca se castiga bani frumosi din videochat, iar eu aveam mare nevoie de asta. Asa ca am inceput sa caut informatii despre ce presupune jobul de model de videochat.

Nici nu mai stiu cate bloguri si forumuri am citit. Mi-am luat inima in dinti si am ajuns, pe nesimtite, in cadrul unei agentii de succes care garanta venituri peste medie, pe langa un stil de viata „wow”. Si asta, in doar cateva luni de lucru. Contrar asteptarilor, pasisem intr-un spatiu-concept in care accentele contemporane de un rafinament desavarsit pareau desprinse dintr-o alta lume, asa cum era de asteptat, de fapt, intr-o locatie de lux din centrul capitalei.

  • Interviul…a fost simplu. O discutie libera despre job, despre viata unui model angajat legal intr-un studio videochat. Si ca trebuie sa bag membrii in privat, pentru ca ei platesc acolo la minut. Stresul meu principal era legat de limba straina. Nu stapaneam limba engleza si am intrebat daca pot face performanta si incasari mari in ciuda acestui aspect. Raspunsul a venit rapid si hotarat: „Da, nimeni nu s-a nascut invatat!” Am fost ajutata constant sa port conversatii pe teme diverse, sa inteleg cuvintele cel mai des folosite in videochat si sa ajung la nivel conversational in doar cateva luni.

Alaturi de un colectiv unit si o echipa de suport ideala, din care nu au lipsit cele mai bune trainerite, am invatat sa ma concentrez asupra activitatilor care merita cu adevarat atentia mea si care ma conduc catre obiectivele vizate. Daca vreuna dintre ele nu sunt subscrise telului urmarit, am puterea de a spune „Nu”. Doar asa productivitatea si nivelul reusitelor vor creste. De fapt, asa a luat nastere si nucleul meu de clienti fideli care mi-au adus castiguri sigure si progresive. A fost foarte mult de munca, dar recompensele nu au intarziat sa apara. Doar perfectionandu-te permanent vei ajunge in top.

Care au fost strategiile mele pentru a ma autodepasi?

1. Am definit o realitate mai buna

2. Mi-am ridicat standardele

3. Mi-am depasit asteptarile

4. Mi-am canalizat energia

5. Am fost insasi schimbarea

6. Am aplicat ceea ce am invatat.

Orice model care doreste sa se bucure de o experienta unica si profitabila se poate baza pe suportul unei echipe dedicate si profesioniste, prezente in studio videochat Dolls Studio din centrul Bucurestiului, locul in care se intalnesc cea mai performanta tehnologie cu cele mai bune tehnici de promovare, necesare pentru optimizarea castigurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here