Editia de Toamna a Salonului dedicat nou-nascutului si viitoarelor mamici – Baby Expo – va incepe joi, 16 septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Viitoarele mamici, parintii si bunicii sunt asteptati, timp de patru zile (16, 17, 18 si 19 septembrie), la Baby Expo, unde peste 150 de companii isi vor prezenta oferta de produse destinate copiilor cu varste cuprinse intre 0-5 ani:articole pentru nou-nascuti, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide.

Printre noutatile prezentate de companii la Editia 28 de Toamna a Salonului Baby Expo se numara scutecele cu desene Disney care dispar la umezeala; termometrul pentru tampla cu cristale lichide termosensibile (isi schimba culoarea in functie de temperatura); sterilizatorul 3 in 1 – sterilizeaza, gateste la abur si congeleaza; scutecul BumGenius masura unica; cerceii pentru fetite din aur si pietre semipretioase din Spania.

Parintii vor putea sa participe la diferite evenimente si concursuri alaturi de bebelusii lor. De exemplu, la BABY Gym – joc si miscare pentru cei mici – parintii si copiii vor descoperi placerea jocului prin miscare. Sub indrumarea specialistilor de la centrul Kineto Bebe, copiii se joaca, fac gimnastica, invata sa mearga in echilibru, sa se rostogoleasca, iar parintii primesc sfaturi legate de cresterea armonioasa a celui mic.

Piticii Sportivi – Cel mai atractiv eveniment sportiv pentru copii intre 14 si 36 luni. Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul parintilor, cel mic va avea de parcurs patru probe: catarare, echilibru, coborare si de-a rostogolul. In fiecare zi la ora 13.00, se da startul la concursul „Piticii Sportivi”, iar toti copiii vor fi premiati.

Salsa BABY – locul unde parintii danseaza pe ritmuri de Salsa impreuna cu bebelusul lor. Zilnic la ora 14.00, mamicile cu bebelusii in port-bebe se vor intrece in ritmuri de salsa.

Programul Baby Expo: joi, 16 Septembrie, pana duminica, 19 Septembrie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00; duminica pana la ora 16.00. Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.