Stim deja ca femeilor le este mai greu sa atinga orgasmul fara o stimulare clitoridiana. Asadar, daca vrei sa iti satisfaci mai repede iubita, ar trebui sa tii cont de cateva trucuri si sfaturi. Si femeile ar trebui sa stie aceste lucruri despre propriul corp! Noi iti spunem care sunt cele mai bune pozitii sexuale pentru stimularea clitorisului!

Doggie style

Este o pozitie excelenta, deoarece el are acces la clitorisul tau in permanenta. Pentru o si mai buna stimulare, te poti ridica, stand doar in genunchi, si sprijinindu-te cu mainile de un perete. Chiar daca penetrarea nu va mai fi atat de adanca, el se poate juca atat cu clitorisul tau, cat si cu sanii.

Punctul pe i

Este o pozitie foarte usoara, si care da femeii controlul absolut asupra miscarilor. El sta pe spate, cu picioarele intinse, iar femeia se urca deasupra. Din aceasta pozitie, femeia se intinde pe barbat, sprijinindu-se in maini sau coate, dupa preferinta. Chiar daca partenerul nu are acces la clitoris, atunci cand femeia va executa miscari circulare cu bazinul, isi va stimula si clitorisul, care se “freaca” de zona pubiana a barbatului. Intre timp, pentru un plus de stimulare, barbatul poate saruta sanii femeii sau ii poate sopti acesteia ceva sexy la ureche.

Lingurita

Si aceasta pozitie permite un acces usor la clitorisul tau. Stati amandoi pe o parte, el penetrandu-te din spate. Daca vrei ca penetrarea sa fie una mai adanca, rasuceste-te astfel incat tu sa stai pe spate, cu un picior intre picioarele lui si cu celalalt picior deasupra soldului. Este o pozitie foarte excitanta, atat pentru femeie cat si pentru partenerul acesteia. In plus, el are acces complet la clitorisul si sanii tai, cu care se poate juca dupa bunul plac.

Pozitia V

Este o pozitie extrem de excitanta, care ii ofera partenerului tau un spectacol minunat. Tu stai pe spate, cu picioarele ridicate in forma literei V. El se aseaza in genunchi, in fata ta si te penetreaza. Fie iti poti sustine picioarele cu mainile, fie le sustine el cu mainile (caz in care nu te mai poate stimula clitoridian, insa tu o poti face), fie iti sustii picioarele de umerii barbatului si aveti amandoi mainile libere.