Sa fim seriosi, cu totii ne dorim sa cunoastem oameni interesanti de la care sa avem ce invata si cu care sa petrecem momente de neuitat. Indiferent ca vrem pe cine cu care sa incepem o relatie intima sau pe cineva cu care sa formam o relatie de prietenie, scopul este acelasi, si anume, sa cunoastem oameni de tot felul pentru relatii care sa dureze o viata.

Dar cum facem acest lucru dat fiind faptul ca muncim mult, iar putinul timp liber pe care il avem la dispozitie il petrecem odihnindu-ne sau facand diverse treburi casnice. Ei bine, iata cateva trucuri utile care sa te ajute sa cunosti mai multi oameni interesanti.

Apeleaza la retelele de socializare

Retelele de socializare au devenint de baza in ziua de azi, mai ales pentru cei care nu au timp sa cunoasca pe cineva. Exista foarte multe site-uri de dating unde poti intalni oameni noi, si cu care poti lega prietenii stranse indiferent de natura acestora. Spre exemplu, zumchat.ro  este unul din cele mai apreciate site-uri de acest gen, unde poti gasi persoane de toate varstele. Indiferent de cat de multe intalniri ai, nu trebuie sa iti pierzi speranta ca intr-o zi vei intalni si tu omul potrivit, pentru ca acest lucru se va intampla cu siguranta la un moment dat. Revenind la site-urile de dating, este foarte important sa te asiguri ca ai un profil cat mai complet pentru a atrage oamenii potriviti. Un profil simplu si vag nu va prezenta incredere, si drept urmare, cei care te vor aborda nu vor fi de incredere. Asadar, ai mare grija la acest aspect.

Initiaza conversatii interesante

De la o varsta in colo, nu mai poti impresiona un om cu un simplu salut si un zambet. Acest lucru este oarecum banal, iar celalalt nu va fi atras in nici un fel. Ceea ce trebuie sa faci, mai ales daca partenerul sau partenera este o persoana mai introvertita, este sa initiezi tu conversatiile, cel putin pentru o perioada, pentru a arata interes si a-l face pe celalalt sa se simta confortabil si in largul lui. Nu orice fel de conversatie atrage, si de aceea trebuie sa ai mare grija ce subiecte abordezi. Daca ai de-a face cu un om intelectual, atunci mergi si tu in aceeasi directie, daca ai de-a face cu cineva cu simtul umorului atunci arata-ti si tu aceasta latura, si tot asa. Celalalt, practic trebuie sa se oglindeasca in tine pentru a se simti in largul lui si a incepe sa comunice. Orice ar fi, nu aborda conversatii simple cu intrebari comune care nu atrag in nici un fel.

Mergi in locuri diferite

Daca pana acum ai mers doar in anumite locuri, atunci cu siguranta este timpul sa schimbi ceva in acest sens. Asadar, incetul cu incetul iesi in locuri noi si fa lucruri diferite. Chiar daca iti este greu sa iesi din zona ta de confort, facand asta vei avea ocazia sa cunosti oameni noi si de calitate. In plus, te va ajuta si pe tine sa iti iesi din niste tipare care nu fac altceva decat sa te tina pe loc, sa te izoleze, si mai ales, sa te mentina intr-o monotonie continua. Spre exemplu, pentru inceput poti schimba locul de unde iti faci cumparaturile, sau locul in care iti bei cafeaua, etc. Pe de alta parte, in ceea ce priveste activitatile pe care le faci in timpul liber, poti incerca altele noi sau te poti inscrie la diverse cursuri. Posibilitatile sunt multiple, fara indoiala, si trebuie sa profiti la maxim de tot ceea ce viata iti ofera. Doar parasind zona de confort poti cunoaste oameni minunati si iti poti construi relatii care sa dureze toata viata.