In cateva zile, lumea crestina va sarbatori cea mai importanta sarbatoare: Pastele, invierea lui Hristos. In aceasta zi, rudele si prietenii se aduna, de obicei, la o cina festiva, se rasfata cu bunatati de Paste, se bucura de invierea Fiului lui Dumnezeu si se felicita reciproc pentru o sarbatoare binecuvantata.

Este un moment cu totul special in care se sarbatoreste si sosirea primaverii, a carei fertilitate este simbolizata de flori, iepuri si mai presus de toate, ouale de Paste. De Paste este important sa fim alaturi de cei dragi, daca nu fizic cel putin cu un cuvant dulce de Paste. Vezi mai jos mesaje si felicitari de Paste pe care le poti trimite celor dragi sau felicita si prietenii de pe retelele sociale.

Felicitari de Paste deosebite

Pastele este sarbatorit in diferite moduri: sunt cei care il sarbatoresc exclusiv din punct de vedere religios, intelegandu-i sensul mai profund si asteptand invierea lui Hristos. Pe de alta parte, cei care inteleg aspectul sau mai comercial si consumerist, vazand drept sinonim pentru ,,sarbatori”, ,,plecari”, ,,pranzuri”, mancare” si ,,cadouri”. Indiferent de modul in care sarbatoresti Pastele este important sa feliciti familia si prietenii. Vezi mai jos si pe foxi.ro cele mai deosebite felicitari de Paste. Sunt perfecte pentru a-ti felicita prietenii si familia.

🌺Hristos a Inviat!!!Lumea cea cereasca si nespusa bucurie a Sfintei Invieri sa se salasluiasca intre noi, iar Hristos El ce a biruit moartea, sa reverse asupra noastra pace…sanatate si belsug de bucurii duhovnicesti!!!Paste Fericit!!! 

🌺Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Paste Fericit! 

🌺Cu ocazia Sfintelor Sarbatori ale Pastelui iti dorim multa sanatate si o primavara frumoasa, cu multe bucurii. Hristos a inviat! 

🌺Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata. 

🌺E noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanarile aprinse, cu sufletul curat, e noaptea sfanta! Iti urez din suflet Paste Fericit si Hristos a Inviat! 

🌺Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi! 

🌺Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca ! 

🌺Iti urez un Paste Fericit si pace sufleteasca! Hristos a inviat! Domnul sa te bucure, sa-ti dea rabdare in incercari, har in lucrare, iubire in suflet! 

🌺Iti doresc lumina din zambetul soarelui, taina din sclipitul stelelor, armonia din acordurile ingeresti, iubirea ce a pus-o Dumnezeu in intreaga creatie si bucuria intalnirii cu Iisus Hristos. Le meriti pe toate, pentru ca ai adus vieti mele exact ceea ce-i lipsea… multumesc! La multi ani! 

🌺Acum, cand Harul e iar cu noi…Si ingeri peste fiecare casa…Iisuse Te Rugam Sa Vii…Sa Stai cu noi la masa. 

🌺Isus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat! 

🌺Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii! 

🌺Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire si speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari! 

🌺Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit! 

🌺Primeste de la Iepuras un gand bun si multa sanatate! Paste Fericit! 

🌺Sarbatori senine si pace in suflet! Hristos A Inviat! Sa fii binecuvantat! 

🌺Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat! 

🌺Pe salcii verzi si flori de mar…Iisus Sa-ti intre-n casa…Sa-ti lase-n inima si-n gand…LUMINA PRETIOASA! 

🌺Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. 

🌺Un iepuras alb de pasti a adus si la cei saraci cate un ousor de pasti pentru ca spiritul acestei sarbatori sai cuprinda pe toti din voia celui care s-a rastignit si a murit pentru noi si a inviat a treia zi dupa scriptura!! 

🌺Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII. HRISTOS A INVIAT! 

🌺Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Va doresc cu ocazia acestor sfinte sarbatori sa va gasiti calea spre fericire si sa pasiti in lumina Binelui. Hristos a inviat! 

🌺Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit! 

🌺Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta…Sa iti de-a pace, bucurie si tarie ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT…IN INIMA TA !!! 

🌺Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit ! 

🌺In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna….HRISTOS A INVIAT !!!! 

🌺Pentru ca astazi este o zi speciala, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Sa iti fie viata luminata si dorintele destin… alaturi de cei dragi tie. 

🌺Sa aveti liniste-n casa si un an imbelsugat, Paste Fericit si Hristos a Inviat. 

🌺Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care urasc sa stie sa iubeasca, cei bogati sa daruiasca si sa se bucure de Paste. 

Mesaje de Paste 2022

Vrei sa urezi un Paste Fericit si ai nevoie de idei pentru a trimite un mesaj? Iata un numar de mesaje de Paste Fericit pe care sa le folosesti! Pastele este biruinta frumosului si a binelui! Este victoria dreptatii, a vietii, a sperantei. Pastele este victoria omului! Trimite celor dragi mesaje de Paste si ureaza-le numai bine de sarbatoarea pascala.

🍀Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu bunatate si caldura in suflet. Hristos a inviat! 

🍀Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! 

🍀Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil. 

🍀Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat! 

🍀In noaptea Invierii, cand clopotele bat, eu iti doresc din suflet, Hristos a inviat!. 

🍀Fie ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! 

🍀Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat! 

🍀Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin, si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! Paste Fericit! 

🍀Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va calauzeasca! 

🍀Sa ai parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima, sanatate si putere de munca. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi! 

🍀O singura data pe an este Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale, de parfumul florilor de primavara si de-al tau! Paste fericit! 

🍀Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit! 

🍀Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit! 

🍀Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza! 

🍀Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! 

🍀Abia astept sa ajung langa voi, cei dragi sufletului meu. Pana atunci aveti grija de voi si faceti curatenie in casa si in suflete. Se apropie Marea Sarbatoare a Invierii Domnului. Sa o intampinam asa cum se cuvine! 

🍀Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a inviat! 

🍀Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca! 

🍀Sa aveti parte de un Paste Fericit alaturi de cei dragi, de o viata mai frumoasa si de un an mai bun! Hristos a inviat! 

🍀Bucuria vine din lucrurile marunte, dragostea fata de frumos vine din trairile noastre. Traieste cu adevarat Invierea Domnului! 

🍀Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a inviat! 

🍀O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste Fericit! 

🍀Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat!Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat! 

🍀Un inger blind din cer coboara, Se roaga-n taina,apoi zboara. De-acolo sus el ne trimite: Un zimbet blind,o raza calda, Si 3 cuvinte: Hristos a inviat! 

🍀Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire. 

🍀Cu ocazia Invierii Domnului vrem sa va uram toate cele bune: lumina in suflet, dragoste si sanatate. Hristos a Inviat! 

🍀Fie ca Sfintele Sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa imbelsugata. Fie ca Invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in suflet. 

🍀Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi tot mai mult! Hristos a inviat! 

🍀Asa cum soarele mangaie fiecare floare, dandu-i prospetime si vitalitate, asa si Dumnezeu sadeste in sufletul fiecarui om iubire si bunatate. 

🍀E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. 

🍀Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste Fericit! 

🍀Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a inviat! 

🍀Sa aveti liniste in casa si un an imbelsugat, Paste Fericit si Hristos a inviat! 

🍀Sa te protejeze ingerii, supararile sa treaca, bunastarea sa te imbratiseze, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Hristos a Inviat! 

🍀Iti doresc caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit oua! Hristos a inviat! 

🍀Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit, alaturi de cei dragi! 

Paste Fericit

Lumea noastra trece printr-o perioada cu totul speciala din cauza pandemiei de Coronavirus, care a provocat atatea suferinte, mii de bolnavi si decese. In acest an, cand sarbatorim Pastele, mai mult ca niciodata avem nevoie de sarbatoare si voie buna. De asemenea si de cuvinte dulci de la cei dragi. Citeste mai jos pentru a gasi cele mai frumoase mesaje de Paste pe care sa le trimiti celor dragi.

🌞Astazi, in zi de sarbatoare, vine linistea si pacea. Fie ca minunea invierii lui Isus sa traiasca vesnic in inima voastra, sa va lumineze viata si sa va aduca incredere, speranta, bucurie si renastere calda in inima voastra! Hristos a inviat! 

🌞Isus sa iti ierte pacatele, lacrimile Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat! 

🌞Dumnezeu Sa facut purtator de trup, pentru ca omul sa poata deveni purtator de duh (Sfantul Atanasie cel Mare). De Paste fii mai intelegator, fii alaturi de cei dragi si fie ca bucuria Invierii Domnului sa iti umple viata. Hristos a inviat! 

🌞Stiu ce imi doresc de Paste in acest an. Te vreau pe tine in casa, in ganduri si in suflet! Te iubesc! 

🌞Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Paste Fericit! 

🌞Azi ingerii din cer coboara si cu lumina sfanta ne-nconjoara. Iti doresc un Paste fericit si luminat, iubirea mea! Hristos a inviat! 

🌞Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Inviat! 

🌞Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a Inviat! 

🌞Credinta face totul posibil, dragostea face totul usor. Pasti fericit! 

🌞Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat! 

🌞Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie… HRISTOS A INVIAT! 

🌞Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! Hristos a inviat! 

🌞Si de va fi sa vina Isus, Din ceruri inapoi la noi, E semn c-a inviat credinta, C-a inviat ce-i bun in noi. Paste fericit! 

🌞Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni….Hristos a Inviat! 

🌞Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare intrun ou inrosit de iubire si intrun cozonac delicios precum voia buna. 

🌞Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa aveti putere, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! 

🌞Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta…Sa iti de-a pace, bucurie si „tarie” ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT…IN INIMA TA !!!. 

🌞De Pasti cand zorile s-aprind si la biserici clopotele at, din inima iti zic Hristos a Inviat! 

🌞Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a inviat! 

🌞Ce am gresit – sa ne fie iertat, ce am iubit – sa ne lumineze calea, ce am sperat – sa se realizeze, ce am sacrificat – sa nu simta durere, ce vrem sa devenim – sa ne fie pus in suflet din Sufletul Inegalabil al Lui Christos, ca sa renastem in bucurie! Christos a Inviat! 

🌞Astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui. 

🌞Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat! 

🌞Intalneste cu evlavie, pietate si armonie acest moment unic- Inaltarea Domnului. 

🌞Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi ca Hristos a inviat! 

🌞Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! 

🌞Fie ca Lumina Invierii Domnului sa va umple sufletele de bucurii alaturi de cei dragi. Hristos a inviat! 

🌞Isus a fost un crin printre spini, iar tu prin dragostea lui ai devenit un crin printre crini. La multi ani si Hristos a inviat. 

🌞Isus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a Inviat! 

🌞Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute. Sa aveti parte de sanatate si de mult bine. 

🌞A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului. Sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit. 

🌞Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit oua! 

🌞Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate! 

🌞Gaseste calea spre daruire, iertare, intelegere… Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmani. Hristos a inviat! 

🌞Paste Fericit!Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, Hristos a inviat! 

🌞In noaptea de inviere clopotele bat,/Iar eu iti spun cu drag: Hristos a inviat! 

🌞Paste Fericit ! Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… 

🌞Anul acesta, de Paste, Iepurasul o sa vina la tine incarcat cu o multime de bunatati. Sper sa nu uite sa iti dea si pachetul de la mine incarcat cu iubire. Paste fericit, iubitul meu! 

🌞Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. 

🌞Cu lumanari aprinse si sufletul curat, sa spunem impreuna, Hristos a inviat! 

🌞Simtete bine de Paste si infruptate cu bucate. Bucurate ca daltonistul cand vede oua colorate. 

🌞Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a Inviat! 

🌞Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca… Hristos a inviat! 

🌞Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine! 

🌞Bucuria vine din lucruri marunte, Linistea vine din suflet, Caldura Sarbatorilor vine din inimile noastre! 

🌞Hristos a inviat! Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului. 

🌞Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine sa scumpit, iar iubitul iepuroi sa vaduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste Fericit! 

🌞Desi stiu ca nu putem sa petrecem Pastele impreuna, iti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa ne aduca impreuna in curand! Paste fericit, dragostea mea! 

🌞Iepurasul mustachios, e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: cozonac,oul inrosit si un Paste Fercit! 

🌞Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! 

🌞Un iepuras tare dragalas, A iesit in cale cu viteza mare, Si-ti ureaza neincetat, Sa ai Paste Minunat. Hristos a inviat! 

🌞Imi doresc ca ingerii sa te protejeze si fericirea sa te inconjoare oriunde mergi. Paste fericit, iubirea mea! 

🌞Bucuria vine din lucrurile marunte. Pacea vine din inima. Lumina vine din inima tuturor. Paste fericit! 

🌞Anul acesta, cu ocazia sfintei sarbatori a Invierii Domnului, imi doresc ca iepurasul sa nu uite adresa ta, ci sa vina impovarat cu bunatati si, mai ales, sa isi aminteasca sa iti dea cadoul meu: un plic cu o mie de pupici. Sarbatori fericite! 

🌞Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Pasti fericit! 

🌞Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie… de sarbatori si tot restul anului! 

🌞Iisus Hristos a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi au cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste Fericit! 

🌞Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii! 

🌞Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: „Pentru tine am facut-o.” Sarbatori fericite! HRISTOS A INVIAT! 

🌞Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste Fericit! 

🌞Imi doresc ca primavara asta sa te am aproape si sa imi luminezi viata. Pentru mine, miracolul sarbatorii ramane iubirea dintre oameni si puterea de a face lumea mai frumoasa prin dragoste. Pasti minunate. 

🌞Sarbatori senine si pace in suflet! 

🌞Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului binecuvantata de lumina sfanta sa-ti aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna. Paste Fericit! 

🌞Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… PASTE FERICIT! 

🌞Astazi, in zi de sarbatoare, sa coboare linistea si pacea, iar minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile vostre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu caldura si bunatate in suflet. Paste Fericit! 

🌞Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! Paste Fericit! 

🌞Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni… Hristos a Inviat! 

🌞Un iepuras cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a inviat! 

🌞Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit! 

🌞Hristos a Inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! 

🌞Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori Fericite! 

🌞Sper ca acest gand virtual sa iti aduca ce iti doresti tu cel mai mult! Paste fericit! 

🌞Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a inDumnezeirii ! 

🌞Sa-ti fie viata pufoasa ca painea calda, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca aceasta Zi Sfanta. Hristos a inviat! 

🌞Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste Fericit! 

🌞Fie ca ingerii sa te protejeze si fericirea sa te inconjoare oriunde mergi. Paste Fericit! 

🌞Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! 

🌞Pentru unii, Pastele e un moment in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste Fericit! Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos! Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat! Va doresc ca Lumina Sfanta a Invierii sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste Luminat! 

🌞Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste fericit! 

🌞Anul acesta nu mai exista sponsorizari asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul! Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine! 

🌞Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat! Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din sufletele noastre. Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Paste Fericit alaturi de cei dragi! Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit! Paste Fericit!