Megan Denise Fox (nascuta la 16 mai 1986, inaltimea 1,63 m) este o actrita si model american. Si-a inceput cariera de actorie in 2001, cu mai multe roluri minore in televiziune si film si a jucat un rol regulat. in emisiunea de televiziune Hope & Faith. In 2004, si-a facut debutul in film cu un rol in Confessions of a Teenage Drama Queen.

In 2007, a jucat in rolul Mikaela Banes, interesul amoros al personajului lui Shia LaBeouf, in filmul de succes., Transformers, care a devenit rolul ei de succes. Fox si-a reluat rolul in continuarea din 2009, Transformers: Revenge of the Fallen. Mai tarziu, in 2009, a jucat rolul principal al filmului Jennifer’s Body. Fox este, de asemenea, considerata una dintre femeile moderne simboluri sexuale si a aparut in reviste precum Maxim, Rolling Stone si FHM. Intra pe https://ivip.ro/ unde mai multe articole despre vedete, biografia acestora, stilul de viata si altele te asteapta pe ivip.ro.

Fox s-a nascut in Oak Ridge, Tennessee, fiica Gloriei Darlene (nascuta Cisson) si Franklin Thomas Fox. Ea are descendenta engleza si cantitati mai mici de scotieni, germani, francezi, scoti-irlandezi (irlandeza de nord) si nativi americani Powhatan. A fost crescuta „foarte strict penticostal”, dar mai tarziu a urmat scoala catolica timp de doisprezece ani. Parintii lui Fox au divortat cand ea era tanara. Mama lui Fox s-a recasatorit mai tarziu, iar ea si sora ei au fost crescuti de mama ei si de tatal ei vitreg, Tony Tonachio. Ea a spus ca cei doi erau „foarte stricti” si ca nu avea voie sa aiba un iubit sau sa invite prieteni la ea acasa. A locuit cu mama ei pana cand a facut suficienti bani pentru a se intretine.

Megan Fox si-a inceput pregatirea in teatru si dans la varsta de cinci ani, in Kingston, Tennessee. Ea a participat la un curs de dans la centrul comunitar de acolo si a fost implicata in corul scolii elementare Kingston si in echipa de inot Kingston Clippers. La varsta de 10 ani, dupa ce s-a mutat la St. Petersburg, Florida, Fox si-a continuat pregatirea. Cand avea 13 ani, Fox a inceput sa modeleze dupa ce a castigat mai multe premii la Conventia Americana de Modelare si Talent din 1999 din Hilton Head, Carolina de Sud. La varsta de 17 ani, a facut teste in afara scolii prin corespondenta pentru a se muta la Los Angeles, California.

Fox a vorbit pe larg despre timpul petrecut in educatie; ca la gimnaziu a fost hartuita si luata la bataie si a mancat pranzul in baie pentru a nu fi „plinsata cu pachete de ketchup”. Ea a spus ca problema nu era aspectul ei, ci ca „intotdeauna se intelesese mai bine cu baietii” si ca „i-a frecat pe unii oameni in mod gresit”. Fox a mai spus despre liceu ca ea nu a fost niciodata populara si ca „toata lumea ma ura si eram un paria total, prietenii mei au fost intotdeauna baieti, am o personalitate foarte agresiva si fetele nu ma placeau pentru asta. Toata viata mea am avut o singura iubita grozava”. In acelasi interviu, ea mentioneaza ca ura scoala si nu a fost niciodata „un mare credincios in educatia formala” si ca „educatia pe care am primit-o parea irelevanta. Deci,